cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra one ui 7

(Topic created on: 04-26-2025 11:26 AM)
159 Views
karaaslanakif
Active Level 5
Options
Galaxy S

Az önce **bleep** ettim bi önceki sürümde balkon lavabo gibi modemden uzaklaştığımda bağlantının kopmadığı yerlerde şimdi kaçtır aynı yerlerde wifi ağdan çıkıp geri geldiğimde tekrar bağlandığını gördüm açıkçası bug kasma donma istediğim şeyi yapamama konusunda bi sıkıntı yaşamadım ancak belli ki iyi bir ara güncellemeye ihtiyaç var çünkü bi çok ayar kayboldu hata olarak görünen veya tam oturmuş bi sürüm olmadığı belli oluyo aslında gecikmeye rağmen böyle olması tuhaf yani düzeltmek için zamanı değerlendiriler ama yine de en azından benim cihazda ufak defek diyebileceğimiz küçük şeyler var bazı arkadaşlara da bakıyorum burdan sanki daha büyük problemler var yani yeni kararlı bi güncellemeyi bekleyecez sanırım 

0 Likes
2 Comments
kereewm
Expert Level 2
Galaxy S
Oneui7 geldiği gibi kurmaktan vaz geçtim herhalde, birçok sorun hata var. Güzel bir düzeltme yapılırsa yüklerim herhalde. Tabi dayanamayıp kurma ihtimalim de var :)
karaaslanakif
Active Level 5
Galaxy S
Öyle wuaww diyecek şeyler olmadı yada beklentiler çok yüksekti ya da wuaw dememiz için s25 serisine geçmemiz gerekiyor