Original topic:

S24 ultra mobil veri sorunu

(Topic created on: 06-19-2025 09:42 PM)
747 Views
OxyGeN666
Active Level 1
Options
Galaxy S

Cihazı 12.06.1025 satın aldım.cihaza 14.06.2025 de One UI 7 güncellemesi yaptım. wi.fi kullanımından sonra mobil veriyi açmaya çalışıyorum açılmıyor telefonu uçak moduna aldıktan sonra açılıyor vodafoneyi aradım durumu anlattım APN ayarlarını yaptılar sıkıntı çıkarmadı 4 gün kullandım bugün yine aynısı oldu bunun çözümü nedir bu kronik mi çünkü telefonu yarın iade etmeyi düşünüyorum 8 gün oldu alalım hış bir tanlo değil gerçekten.forumlarda okudum bir kaç kişinin de başına böyle şeyler gelmiş servise göndermişler yazılım hatası denmiş ve yazılım atıldıktan sonra sorum devam etmiş yardımcı olursanız sevinirim 

20 Comments
-bekir-
Expert Level 5
Galaxy S
Vodafone ile alakalı bendede var eski hattımda hiç olmadı one uı 7 ile arada geç açılıyor mobil veri
0 Likes
OxyGeN666
Active Level 1
Galaxy S
Şuan hallen vodafone kullanmaya devam ediyormusun çünkü bende bu sorun yaşandığında vodafoneyi aradım APN ayarları yaptılar 4 gün kullandım sonda yine aynısı oldu
ygtknca
Expert Level 1
Galaxy S
Vodafone ile alakalı hocam bende senin cihazdan yok ama yıllar boyu vodafone kullanmış biri olarak söylüyorum ki aynı sorunu birebir bir çok cihazda yaşadım sadece Samsung değil bir çok marka da emin ol ne olur olmaz bi sim kartı yenile bu konuda vodafone sorunlu gerçekten
0 Likes
OxyGeN666
Active Level 1
Galaxy S
Vodafoneye gidip sim kartımımı yenileteyim 8 ay önce vodafoneye geçtim.yoksa gsm şirketini mi değiştireyim
0 Likes
ygtknca
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam değiştir gitsin bölgeden bölgeye değişiyor çekim gücü ama her operatörü denedim hala en iyisi Turkcell.
0 Likes
OxyGeN666
Active Level 1
Galaxy S
Türkiyenin göbeğinde yaşıyorum ankarada böyle sorunlar oluyor
0 Likes
ygtknca
Expert Level 1
Galaxy S
Maalesef hocam vodafone çekim gücü ve internet hızı berbat ben ondan turkcelle geçtim çağ atladım sonra türk telekom geçtim hala pişmanım.Turkcellden başkasını tanımam o kadar yer gezdim bir tek Ostimin oralarda aşşağı katlarda çekmiyor kalan yerler hep iyiydi😂
0 Likes
OxyGeN666
Active Level 1
Galaxy S
Benim şu sorunu çözmem gerek sinir bozucu olay cayma bedeli ödeyecem 1200 tl 😀değiştirirsem
0 Likes
ygtknca
Expert Level 1
Galaxy S
Gayet uygun hocam numaranı taşı turkcelle
0 Likes