S24U-Watch7-Bud s3
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
S24 Ultra için mat ekran arıyorum internette düzgün bir şey bulamadım kullanna var mı hiç beklentim mat olsun ve parmak izi bırakmasın bide parmak izi yavaşlamasın başka bir şeye gerek yok kullanna varsa atabilirmi yada başka telefon için kullanan varsa marka atabilirmi
5 Comments
-bekir-
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-11-2026 12:28 AM in
Galaxy S
Ekran kalitesini ciddi anlamda düşürüyor beyaz veya açık tonlu renklerde ekranda buğu veya karıncalanma varmıs gibi göstertiyor şık duruyor fakat ekran kapkaranlık oluyor parlaklıgı çok açmanız gerekiyor bem taktırmıstım 5 ay kullandım normal cama geçtim dünya varmış dedim asla önermem
S24U-Watch7-Bud s3
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-11-2026 12:29 AM in
Galaxy S
Markadan markaya değişir bence ya eski tabletimde vardı hiç sorun yaşamadım ama nerden taktırdım hatılramıyorım
-bekir-
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-11-2026 12:34 AM in
Galaxy S
650 tl lik bir versiyondu internetten almıstım amazondan markasını hatırlamıyorum ama kaliteli denen markalardan bir tanesiydi zatem ekran koruyucu sektörü genelde hep aynı nano taktırmıyosan hepsi benzer gelir ve çok kaliteli hissetirsede mat ekranın öyle bir sorunu var.
S24U-Watch7-Bud s3
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-11-2026 12:34 AM in
Galaxy S
Nano nun farkı ne
ygtknca
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-11-2026 12:39 AM in
Galaxy S
Hocam son sıralarda mat olarak üretim yapan marka Engo var çok detaylı araştırma yapmadım ama premium bir şeyler arıyosan Spigen,Lito,Panzer Glass vs bunlara bakabilirsin Benks markasında da olabilir ama bunlarda genel olarak normal gördüm hep mata denk gelmedim nano ve seramik olarak bulunuyo seramik zaten tam kaplıyor ama her ikiside ekranı köşeden alıcak darbeye karşı korumaz ek olarak o markanın var mı bilmiyorum ama Zore tavsiye ederim.Birde bunların hayalet olanı var mat hayalet olarak geçiyor asla alma.Cihazda oyun için alıyosan işe yarar ama film vs için alıcak isen asla tavsiye etmem.