Original topic:

S24 ultra mı iPhone 15 pro mu almalıyım?

(Topic created on: 4 weeks ago)
242 Views
FurkanEnes
Active Level 5
Options
Galaxy S

Note 20 ultra kullanıyorum. Artık şarjı iyi gitmiyor ve eskidi. iPhone kullanmak istiyorum ama s24 ultra da aklımı çeliyor. 15 pro 14 promax ve s24 ultra arasında gidiyorum. Sizce hangisini almalıyım?

14 Comments
Unlucky0758
Active Level 5
Galaxy S
Hocam ben her zaman samsungcuyum yeri geldi iphone da kullandım samsungta kullandım eğer samsunga alıştıysanız inanın apple cihazlara hiç yönelmeyin o kadar basit kapalı cihazlarki ben s8 den iphone 11 gibi cihaza geçtiğimde emin olun 1 hafta kullandım alışamadım eğer uzun yıllar samsung kullandıysanız alışmakta güçlük çekersiniz bana göre s24 ultra daha ağır basıyor yine sizin tercihiniz ama bence s24 ultra tercih edin
FurkanEnes
Active Level 5
Galaxy S
iPad de kullandım biraz iosa aşinayım ama hep Samsung kullandım biraz da iPhone deneyimlemek istiyorum. S24 ultra da kesin çok iyidir şüphem yok ona ama çok bariz **bleep** yoksa iPhone deneyimlemek istiyorum.
0 Likes
Unlucky0758
Active Level 5
Galaxy S
Yani kullanım amacınıza göre değişir hocam nasıl istiyorsanız değişiklik iyidir ama umarım pişman olmazsınız şimdiden hayırlı olsun😊🙏
Samsuņg
Active Level 10
Galaxy S
İki cihazın arasında neredeyse 30k faŕk var
Antutuda S24 üstünlük sağlarken
geekbenck testlerinde neredeyse aynılar
Kamera olarak 15 bi gömlek üstün bana göre
Batarya olarak ikiside birbirine yakın
Tasarım olarak S24 ben burdayım diyor
Yani bana sorsan 24 Ultra derim
Tabi siz deneyimlemek istiyorsanız 15 deneyebilirsiniz
FurkanEnes
Active Level 5
Galaxy S
S24 ultra sıfır iPhoneları olursa birinden alcam ikinci el o yüzden aynı fiyat oluyor. 15 pro 14 pro max yerine mantıklı geliyor bana s24 ultra ve 15 pro arasındayım ikisinden de pişman olmam diye düşünüyorum.
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Galaxy S
İkinci el önermem...
0 Likes
Galaxy S
15pro fiyatına S25 ultra gelmiyor mu ? Öylesi çok daha iyi bir tercih olur
FurkanEnes
Active Level 5
Galaxy S
15 pro ikinci el birinden alcam temiz bir cihaz s24 ultra sıfır alırım
0 Likes