cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra kumlanma

(Topic created on: 07-02-2024 11:03 PM)
305 Views
seaman24
Beginner Level 3
Options
Galaxy S
Merhaba S24 ultra cihazım var gri tonlu renlerde kumlanma gibi bir durum var gibi çok dikkatli bakınca belli oluyor bu sorunu ile ilgisi bilgisi olan varmı ?
17 Comments
OKNPSTC
Active Level 3
Galaxy S
Güya bir güncelleme ile gidereceklermiş ama hala beklemedeyiz
seaman24
Beginner Level 3
Galaxy S
Dikkatli bakınca belli oluyor farkında bile değildim açıkcası ama bir video da izleyince **bleep** ettim yetkili servise ugrayıp kontrol ettirecegim yine de
0 Likes
S24UltraSever
Active Level 6
Galaxy S
Boşuna gitme reis çok büyük bir şey değil alışıyosun 1 2 haftaya tüm s24 ultra larda aynı.
0 Likes
özgür_s21fe
Active Level 10
Galaxy S
Güncellemeyle gitmez kronik sorun yeni yansıma önleyici katman yüzünden bazı s24 ultralar böyle
0 Likes
Sdsgnr
Active Level 6
Galaxy S
Boşuna gitmeyin, ekran isteyerek böyle yapıldı denildi bana. Sattim, 2 ay sonra başka sıfır S24plus aldım. **bleep** kumlanma yok denecek kadar az. İlkinde felaket kötüydü.
0 Likes
S24UltraSever
Active Level 6
Galaxy S
Reis Tüm s24 ultra larda var ekranla alakalı yok diyrn yalan söylüyodur sadece bazılarında az bazılarında çok
0 Likes
özgür_s21fe
Active Level 10
Galaxy S
Hepsinde yok knk arkadaşımda s24 ultra var çok dikkatli baktık gram kumlanma yok
0 Likes
S24UltraSever
Active Level 6
Galaxy S
Reis telefoncu arkadas var aklıma çok takılıyodu deposunda karanlık ortamda 20 farklı telefonda denedik birinde çok az birinde mesela full ısıkta bile belli oluyor hepsinde var yani
0 Likes
S24UltraSever
Active Level 6
Galaxy S
Düşük ışıkta karanlık ortamda denememişsinizdir reis
0 Likes