cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra kamera ses arızası

(Topic created on: 08-12-2024 02:36 AM)
312 Views
akincilar77
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba s24 ultra malesef hiç memnun değilim nedeni telefonu sallayınca kameradan ses geliyor böyle bir sorun olamaz bunun çözümü nedir ben böyle ses çıkaran bir cihaz kullanmak istemiyorum o kadar parayı rahatsız edici bir sese vermek istemiyorum ama vermiş olduk buna bir çözüm bulun daha öncede yazdım onda bir sorun yok kameranın bilmem neyindeki bişeymiş sorun değil mış denildi ben bunu asla kabul etmiyorum ve yetkililerin benim bu cihaza çözüm bulmasını bekliyorum.
15 Comments
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Şaka herhalde. O zaman alacaksınız en ucuz telefonu ois olmayan telefon alın yani 😄 bunun bir çözümü yok cihazın içinde olan ois parçası ile alakalı. Yetkililer buna ne yapabilir biraz düsünün yani. Çözümü yok bunun ha gidip ois olmayan telefon alırsan sorunun çözülür onlarda zaten giriş segment cihazlar 😄
akincilar77
Active Level 1
Galaxy S
Ne şakası bilsem zaten böyle sorun var almazdım başka marka alırdım ve ben yıllardır samsung kullanıcısıyım ilk defa böyle sorunla karşılaştım sen rahatsızlık duymayabilirsin ses kirliliğinden ben oluyorum bu nasıl bir düşünce anlamıyorum
0 Likes
User4774
Active Level 4
Galaxy S
Abi sen arkadaşı yanlış anladın sanırım. Bu bir problem veya arıza değil. Cihazın kendinde bulunan bir özellikten dolayı çıkıyor bu ses ve çok normal. Bir tek samsunga özel değil ister xi*omi al ister a*ple ister huawei **bleep** etmiyor. Video çekerken sarsıntının en aza indirilmesi için konulan bir özellik üstelik açıp kapamak da sana kalmış. Biraz yanlış bir sitem olmuş bence güzel bi özellik ve çok da ses çıkarmıyor sende başka bir problem olabilir mi acaba
akincilar77
Active Level 1
Galaxy S
Yani zannetmiyorum başka bir problem değil sorun tamda bu telefonu sallayınca iyi bir ses veriyor videoya çekerkende hareketli olduğunu düşünürsek o ses tamamen videonun içinde kim olsa rahatsız olur öyle değil mi?
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy S
Optik görüntü sabitleyici ois diyorsan sallayınca kameradan ses gelmesi normal tek sende gelmiyor ki herkeste de geliyor
0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy S
Kamerayı açınca ois enerjineleniyor ve sende oluyor konteolü , videonun içine gelmez sesi. Ozaman başka birşey o duyduğunuz.
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy S
Optik görüntü sabitleyici ois kamera sallayınca ses geliyor normal bu beni rahatsız etmiyor
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Bu sorun değil adam akıllı kamerası olan her cihazda bu ses var donanımsal bir özellik. Sorunu sadece cihazı satarak ucuz telefon alarak çözebilirsiniz
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy S
Optik görüntü sabitleyici ois kamera sallayınca ses geliyor normal önceden bende merak ediyordum optik görüntü sabitleyici ois özelliği
0 Likes