Original topic:

S24 ultra kamera performans

(Topic created on: 08-15-2025 11:43 PM)
398 Views
slym11
Active Level 4
Options
Galaxy S

İphone ve samsung arasında çok kalmıştım 7 yıllık samsung kullanıcısı olarak politikaları değişmiştir diye maalesef s24 ultra aldım fakat çok pişmanım eğer samsung nezdinde bir yükseltme yapmayı planlıyorsunuz yapmayın 7 yıl güncelleme imkanı şu bu diyorlar cihazın performansını daha kötüye çekmekten başka bir şey yapmıyorlar gece çekimleri ayrı rezil gece portre çekimleri apayrı rezil bir vaziyette şu an 

image

image

Fotoğraftaki görüntüler 2x portre ve gördüğünüz üzere ışık çok iyi olmasına rağmen resmen sulu boya gibi batarya desen artık yarım günü zar zor kurtarıyor ve hani telefonu alalı daha 1 yıl oldu ve her zaman 90-95 e gelmeden telefonu asla şarjdan çekmiyorum Samsung pişmanlıktır almayın aldırmayın
22 Comments
XSUİT
Active Level 7
Galaxy S
Samsun cihazdan katien şaşmam sonuçta herkezin kendi bileceği iş.
0 Likes
S25Mağduru
Active Level 4
Galaxy S
S25 kullanıcısıyım maalesef kamera bende de büyük problem ileri gitmesi gibi bir beklentim yoktu ama öncesinde S23 kullanıyordum onun bile fersah fersah gerisinde bir performans veriyor. Fotoğraflar neyse kabul edilebilir seviyede ama video performansı tam bir facia özellikle geniş açı lenste. Kendisinden 5 yaş eski orta segment telefonlar bile daha iyi performans veriyor. O kadar kötü ki telefonum bozuk zannettim iadeye vermeyi düşündüm ama gelin görün ki tüm seri böyleymiş. Güncelleme ile de çözülecek bir problem olduğunu düşünmüyorum çünkü aylardır güncelleme bekliyorum tık yok.
0 Likes
slym11
Active Level 4
Galaxy S
Maalesef güncelleme diye kandırıyorlar bizi ve beklenen o "büyük" güncelleme buzlu bir şekilde gelip daha kötüye bir performans sergiliyor
0 Likes