Original topic:

S24 ultra kamera performans

(Topic created on: 08-15-2025 11:43 PM)
403 Views
slym11
Active Level 4
Options
Galaxy S

İphone ve samsung arasında çok kalmıştım 7 yıllık samsung kullanıcısı olarak politikaları değişmiştir diye maalesef s24 ultra aldım fakat çok pişmanım eğer samsung nezdinde bir yükseltme yapmayı planlıyorsunuz yapmayın 7 yıl güncelleme imkanı şu bu diyorlar cihazın performansını daha kötüye çekmekten başka bir şey yapmıyorlar gece çekimleri ayrı rezil gece portre çekimleri apayrı rezil bir vaziyette şu an 

image

image

Fotoğraftaki görüntüler 2x portre ve gördüğünüz üzere ışık çok iyi olmasına rağmen resmen sulu boya gibi batarya desen artık yarım günü zar zor kurtarıyor ve hani telefonu alalı daha 1 yıl oldu ve her zaman 90-95 e gelmeden telefonu asla şarjdan çekmiyorum Samsung pişmanlıktır almayın aldırmayın
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Yani şöyle söyliyeyim bence one ui 6 çok iyiydi ama 7'deki aşırı tasarım değişikliği çok fazla soruna neden oldu, one ui 8 bu hataların düzeltilmiş versiyonu olacak elbette karar sizin.
0 Likes
slym11
Active Level 4
Galaxy S
Valla hocam geçmiş forumlara bak istersen aynısı one uı7 için deniyordu one uı 5 te fazla değişiklik yok one uı 6 da fazla değişiklik yok one uı7 devrim niteliğinde olacak deniyordu
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Valla hocam ben daha önce öyle birşey demedim ama sizin kaçırdığınız bir nokta var, one ui 5'e kadar herşey benzerdi mesela one ui 3 ile 5 arasında bir fârk yok gibiydi(tasarım vs olarak) sonra one ui 6 ile qucik panel ve başka başlıca değişiklikler yaptılar şimdi one ui 7 ile quick panel, animasyonlar, simgeler herşey baştan aşağı değişti ve bu da bir sürü soruna yol açtı yani one ui 7'deki değişiklikler erken yapıldı belki kademeli olarak one ui 9'a kadar bu işi çok mükemmel bitirebilirlerdi şimdi samsung müşteri kaybetmeye ve menuniyetsizlikle karşılaştı one ui 8 ile bu hatayı düzeltmeye çalışıyor ve beta kullanıcıları benim gördüğüm kadarıyla memnun ve tasarım olarak bir değişiklik olmadığı için one ui 8 değilde one ui 7.1 gibi yani onun benzeri düzeltilmiş versiyonu, elbette buna garanti veremem ama bu sene çıkacağı söyleniyor en azından birkaç ay beklemek bence buna değecektir eğer hâlâ aynıysa gidip istediğiniz markayı alırsınız. 🙏
0 Likes
slym11
Active Level 4
Galaxy S
Hocam işte bende bundan bahsediyorum hani hep beklemek hep beklemek ve gübcelleme geldiğinde de bug ve kasmalar yaşanıyor iphoneun hangi güncellemeisnde böyle sorunlarla karşılaşıldı karşılaşılsa bile 1000 de 1 ama samsungda 50 kişiden 1 inde bu sorunlar mevcut
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Jüpiter'in yüzeyi zannettim başts 😂
0 Likes
slym11
Active Level 4
Galaxy S
100x Devrimi 😂😂😂
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Fotoğrafı çektikten sonra yakınlaştırınca mı bu görseller yoksa böyle çekmesi mümkün değil
slym11
Active Level 4
Galaxy S
Normalde fotoğraf böyle ben yüzüm belli olmasın diye yakınlaştırdım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S24 u ile 15 PM kamera kıyaslamasını izlemiştim orda arada çok **bleep** göremedim ikisi arasında fotoğraflar'da sizin gösterdiğiniz gibi değildi yani
slym11
Active Level 4
Galaxy S
Zaten üstte yorumlarda belirttiğim gibi önceden böyle bir şey yoktu hatta eylülde çekilen fotoğraflar aynı yerde olmasına rağmen sanki iki farklı telefonla çekilmiş gibi resmen samsung diyor ki yeni telefon alın bu telefon eskidi
0 Likes