Original topic:

S24 ultra kamera performans

(Topic created on: 08-15-2025 11:43 PM)
373 Views
slym11
Active Level 4
Options
Galaxy S

İphone ve samsung arasında çok kalmıştım 7 yıllık samsung kullanıcısı olarak politikaları değişmiştir diye maalesef s24 ultra aldım fakat çok pişmanım eğer samsung nezdinde bir yükseltme yapmayı planlıyorsunuz yapmayın 7 yıl güncelleme imkanı şu bu diyorlar cihazın performansını daha kötüye çekmekten başka bir şey yapmıyorlar gece çekimleri ayrı rezil gece portre çekimleri apayrı rezil bir vaziyette şu an 

image

image

Fotoğraftaki görüntüler 2x portre ve gördüğünüz üzere ışık çok iyi olmasına rağmen resmen sulu boya gibi batarya desen artık yarım günü zar zor kurtarıyor ve hani telefonu alalı daha 1 yıl oldu ve her zaman 90-95 e gelmeden telefonu asla şarjdan çekmiyorum Samsung pişmanlıktır almayın aldırmayın
22 Comments
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung kamera olarak birkac yıldır inanılmaz geride yazılımsal olarak da kamera sensörleri olarakda çikıp 200mp kamera yaptik diyip övünüyorlar 12mp sensörlü iphone daha iyi çekiyor gece gündüz s10-s20 serisi sonrasi samsung hic ilerleme kaydedemedi kamera olarak
slym11
Active Level 4
Galaxy S
En yakın zamanda iphone a geçeceğim maalesef
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam hiç ultra veya s serisi kullanmadım ama eklediğiniz fotoğraflar 2x bile olsa çok kötü yani lens koruma, parmak lekesi veya donanımsal bir sorun olabilir mi? İlk defa sizde gördüm bu tarz bir sorun.
0 Likes
slym11
Active Level 4
Galaxy S
Lens koruma yok ve fotoğraf çekmeden önce kamerayı sildim donanımsal olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk aldığım vakitler böyle çekmiyordu
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Ozaman one ui 7 sonrası yazilimsal olarak kamera kalitesi düşmüs ui 7 rezalet bir güncelleme kameradan pile ısınmadan buglara kadar bu kadar rezil bir güncelleme hiç olmamıştı
0 Likes
slym11
Active Level 4
Galaxy S
Çok iğrenç ötesi hani diyorlar şu yazılım güncellemesini bekleyin şunları uygulayın edin abicim ben bunları bekleyeceksem ayarlarda uygulamak zorunda kalacaksam niye bir iphone parası veriyorum telefona
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Katılıyorum sana kardeşim durumun varsa iphone al kurtul
GLX120
Expert Level 5
Galaxy S
Dediğim gibi çok garip bence servisle bir konuşun ya da one ui 8 güncellemesine bir şans verin ona göre marka değiştirirsiniz.
0 Likes
slym11
Active Level 4
Galaxy S
En son one uı 7 de şans verdim bir daha vermek istemiyorum
0 Likes