cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra ile deneyimlerim

(Topic created on: 02-12-2025 04:44 PM)
231 Views
monius_s24U
Active Level 4
Options
Galaxy S

1 haftadır s24u kullanıyorum 

Cidden çok iyi bi telefon iyikide samsungdan vaz geçmemişim yeni telefon alacaksanız düşünün derim soruda sorabilirsiniz 
11 Comments
wirbusiness
Active Level 4
Galaxy S
Dostum umarım Good Lock ve Mods and Routines ile telefonu kisisellestirmissindir. Güle güle kullan❤👏
itzRabel
Active Level 4
Galaxy S
GoodLock hayatımda gördüğüm en başarılı işlerden birisi. Bir markanın telefonu sade ve zarif tutarken kişiselleştirmenin önünü yine kendi uygulamaları ile açması muazzam bir şey. Kesinlikle GoodLock olmazsa olmaz!
Saygılarımla
Rabel
monius_s24U
Active Level 4
Galaxy S
Kişiselleştirdim ve cidden çok güzel oluyor
itzRabel
Active Level 4
Galaxy S
Merhabalar, ben de S24 Ultra kullanmaktayım. S24 Ultra köşeli tasarımı sebebiyle tartışmalara yol açmış fakat benim açımdan S serisi ile Note serisinin birleşimi sonrası bu köşeli tasarımın Note serisinden alınarak korunması çok güzel bir detay olmuştur. Kişisel olarak S24 Ultra modelini S25 Ultra modelinden daha karizmatik ve daha Samsung çizgisinde olduğunu düşünmekteyim. Özellikle çoğu kişinin varlığını bile unuttuğu S-Pen'i hayatınıza bir kere soktuğunuzda ve alıştığınızda vazgeçilmez bir parça oluyor. S24 Ultra cihazınızı güle güle kullanın efendim.
Saygılarımla
Rabel
monius_s24U
Active Level 4
Galaxy S
Köşeli olması kesinlikle daha güzel daha güçlü duruyor ve kendinin ultra olduğunu belli ediyor sanki elimde titanyum külçesi tutuyormuş gibi hissettiriyor. Söyledikleri gibide elimi acıtmadı köşeleri
wirbusiness
Active Level 4
Galaxy S
S25'in artık sadece köşe de köşe diyenler sussun diye çıktığına inanıyorum 😂 Abartı değil kılıfla kullanıldığında fakat gun sonunda hafif bir ağrı bırakıyor eğer yoğun kullanılıyorsa, tecrübelerim bu şekilde.
0 Likes
monius_s24U
Active Level 4
Galaxy S
Uzun kullanımda kendini hissetiriyor ama yinede anlatılanlar kadar abartı bir acı yok
0 Likes
itzRabel
Active Level 4
Galaxy S
S25 Ultra benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Snapdragon 8 Gen Elite (Bazı kaynaklar Snapdragon 8 Gen 4 diyor) inanılmaz bir işlemci ve bu beni heyecanlandırıyordu. Çünkü Qualcomm Samsung için hep "For Galaxy" adında Overclock yapılmış daha hızlı sürümlerini sunuyordu. Ama S-Pen'in fonksiyonlarını yitirmesi... Daha beteri geçenlerde izlediğim, bir kanalın S25 Ultrayı parçalayıp içindekileri incelediği bir videoda telefonun S-Pen yuvasında hala S-Pen için şarj modülü duruyor. Bataryası olmayan bağlantı istemeyen bir S-Pen varken neden hala bu şarj modülünü tutarsın ki? Kameraların lensleri siyah halkalar ile kapatıldı fakat o siyah lensler çok iyi yapışmış birer kamera koruyucu gibi duruyor. Adamlar zorlamayla da olsa o lensin halkasını çıkartabiliyor ısıtmaya gerek duymadan ve bu çok kötü bir durum. S25 Ultra'da yapılan iki tane artı değişim görüyorum ben. Birincisi işlemci ikincisi 50mp'e yükseltilen Ultra Geniş Açı kamerası. Geri kalan tasarım değişimi benim için artı değil eksi.
itzRabel
Active Level 4
Galaxy S
Ben de çok uzak olmayan bir tarihte aldım S24 Ultra'yı. Tahminen Ocak 16 civarı olması lazım. Cihazın köşeleri elimi bir kere bile acıtmadı. Oturup 3 saat boyunca içerik tüketmeme rağmen.
Kesinlikle katılıyorum. Samsung'un cihazlarında kullandığı Grade 3 titanyum hem premium hissettiriyor hem de cihazın eldeki hissiyatını güzelleştiriyor. Köşeli tasarım ve ekranın ince çerçevesi cihazı aşırı tatlı kılıyor.
0 Likes