cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra haziran güncellemesi sonrası

(Topic created on: 3 weeks ago)
241 Views
Mr-Doctor
Expert Level 1
Options
Galaxy S

S24 ultra haziran güncellemesi sonrası pilde 3 saat kadar bir artış oldu garip 🤨

image

16 Comments
GLX120
Expert Level 2
Galaxy S
Gayet iyi bir süre eğer hiçbir kısıtlama yoksa tabii, aslında bu cihazların kapasitesi yüksek böyle sonuçlar vermeleri için tasarlanmış ve üretilmiş ama bizler beklentilerimi çok düşürüyoruz.
Mr-Doctor
Expert Level 1
Galaxy S
Nfc hariç hersey aktiftir bende 😊 120hz Bluetooth qhd vs vs
GLX120
Expert Level 2
Galaxy S
Evet nfc açık olsa bile etkileşim almadığı sürece pil tüketmez, ben 120hz, ekran çözünürlüğü, konum, bluetooth vs den bahsetmiştim. Bu kullanıma göre güzel sonuç.🙏
Mr-Doctor
Expert Level 1
Galaxy S
Onların hepsi aktif. Ama geçen günlerde bir konu açmıştım huawei saat kullanırken saatin zorunlu tuttuğu huawei sağlık uygulaması yüklüydü ve kurulum yaparken arkaplanda pil sınırlaması olmasın diye tüm izinleri vermiştim. Uzun bir süre kullandım o saati ve 1 ay önce watch 7 ye geçtim ekran süresinde bayağı artış oldu cihazım 7 aylık falan
GLX120
Expert Level 2
Galaxy S
Muhtemelen farklı marka olduğu için pil optimizasyonunu iyi yapamıyor, samsung'un ekosistemi kendi içinde daha verimli çalışıyor.
Mr-Doctor
Expert Level 1
Galaxy S
Aynen öyle dostum 😊
Y_tS24FE
Active Level 6
Galaxy S
Ona rağmen bu sonucu alman baya iyi hemde çok peki bunun olması için ne yaptın önereceğin birşey varmı?
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 1
Galaxy S
Yani şunu diyebilirim öncelikle kullandığım rom evr ve kullandığım csc de thl.. Bunun dışında uygulama verilerini paylaş gibi ayarları full kapalı kullanıyorum dıy home kullanmıyorum onun şarjı yediğini düşünüyorum çünkü dünkü ekran sürem 8 saat civarıydı sonra dıy home u pasif yaptm. Göz kalkanı aktif , parlaklık otomatik, pil sınırlaması yok , ama kullandığım tema siyah ağırlıklı ve pilin uzun gitmesine en büyük sebebin bu olduğunu düşünüyorum
0 Likes
Y_tS24FE
Active Level 6
Galaxy S
Peki şarj olarak ne kunlanıyorsunuz hocam temel mi adaktif mi?