cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra geri bildirim

(Topic created on: 3 weeks ago)
103 Views
yunusaslan53
Active Level 4
Options
Galaxy S

Cihazım s24 ultra 4k 60 kare modunda bazen takılmalar oluyor videoda. Özellikle zoom geçişlerinde daha çok görünüyor telefonun işlemcisinden alakalı olduğunu düşünmüyorum yıllardır samsung S serisi kullanmaktayım bu sorun hepsinde vardı **bleep** takılmalar oluyor. Video apple cihazlarda olduğu kusursuz akmıyor. Şimdiden söylüyorum cihazı sıfırlamak veya kamera ayarını sıfırlamakla alakası yok android yazılımıyla ilgili bir durum yeterince optimize çalışmıyor ayrıca cihazın hafızası dolu değil neredeyse boş gereksiz uygulama yüklü değil virüs vs yok bu sorun her zaman vardı umarım ileri zamanda olacak güncellemerle çözülecektir aksi taktirde apple cihaza geçicem samsung serüvenim burada noktalayacam. 70 80 bin tl bir telefona verip böyle sorunlarla karşılaşmak can sıkıcı oluyor bu durum kesinlikle benim cihazımla alakalı bir durum değil tamamen işletim sisteminin optimizasyonuyla alakalıdır yetkililere bildiririseniz sevinirim. Teşekkürler

Aynı bu şekilde sizlerde geri bildirim yaparsanız belki bi farkındalık olur benim görüşüm bu şekilde video konusu benim için çok önemli görüntü kalitesiyle ilgili hiç bir sorunum yok gayet kaliteli video çekiyor. Fakat apple cihazla yan yana kıyaslama yapıyorum 4k 60 kare veya 1080 60 kare şeklinde kesinlikle samsung çok geride kalıyor video akıcılığı konusunda özellikle çok hareketli bi sahne çekiminde bazen cisimlerde atlamalar oluyor belki siz bunu farketmemişsinizdir ama ben bunu görebiliyorum dikkat ettiğim bir konu bu
6 Comments
minestronger
Active Level 1
Galaxy S
Sen şanslısın benim cihazım hergün hata veriyor ama 70 80 bin arasındaki telefona ayıp olmuş
0 Likes
yunusaslan53
Active Level 4
Galaxy S
Yeni güncellemeyle düzeltilmezse elmaya geçeceğim yapacak bişey kalmadı
0 Likes
minestronger
Active Level 1
Galaxy S
Geçme kaziklanirsin elma dolandırıcı bence insanları kandırıyor sen en iyisi nereden aldıysan oraya sor
0 Likes
yunusaslan53
Active Level 4
Galaxy S
Hocam neredeyse bütün S serilerini kullandım sorun benim cihazla alakalı değil emin ol. S24 düz modeli var arkadaşda onda da aynı sorun var siz belki dikkat etmiyorsunuz çekerken ama ben anlıyorum onu istersen wp üzerinden belge olarak atabilirim herhangibir video. Elma **bleep** biraz evet ama işletim sistemi androidden kat ve kat daha iyi uygulamalarda aynı şekilde daha iyi ios da instagram özellikle
0 Likes
Axlkx1
Active Level 4
Galaxy S
Katılıyorum, 4k 120Fps modu da kullanışlı değil. 4k 60fps de fps düşüşü bende de oluyo. Ayrıca ışığı ayarlama konusunda da(güneş ışıklı manzaralarda) kötü
0 Likes
yunusaslan53
Active Level 4
Galaxy S
Ters ışıkta hdr açınca camera asistan uygulamasından kabul edilebilir görüntü oluyor onda sorunum yok ta dediğin gibi 4k 120 fps de zaten kayıt esnasında kameraların hepsini kullanamıyorsun benim tek derdim 4k 60 otomatik modda fps düşüşü olmasın kameralar arası geçiş daha kusursuz olsun
0 Likes