Original topic:

S24 ultra Ses Cızırtısı Problemi

(Topic created on: 10-13-2025 04:40 PM)
159 Views
KURT44
Active Level 4
Options
Galaxy S

2 gün önce Vatan Bilgisayardan S24 Ultra 256 GB aldım . Dolby atmos açık olduğu halde hoparlörlerinden cızırtı sesi geliyor ve bu durum çok rahatsız edici bir durumda. Hangi moda aldıysam sorunu çözemedim.Çözümünüz ne acaba.?

7 Comments
turkicatreal
Active Level 9
Galaxy S
Hocam hoparlörde bir kir falan yada cisim varmı baktınız mı? Yada aldığınız 24 ultrada belki önceden hoparlör değişmiştir yenilenmiş mi aldınız?
0 Likes
KURT44
Active Level 4
Galaxy S
Valla cihazı mağazada personel ile birlikte açtık. Aldım alalı hiç güncelleme yapmadım. Acaba bi faydası olur mu ? Yoksa sıfırlamak mı lazım. ? Yazılımsal bi problem mi var acaba bilemedim.
turkicatreal
Active Level 9
Galaxy S
Valla bende bilmiyorum belki de yazılımsaldır ama donanımsal olma ihtimali de var. Güncelleme yapın bu arada UI 8 geldi geride kalmış olabilirsiniz😔
KURT44
Active Level 4
Galaxy S
Ses kalitesi ve efektler uygulaması bütün veriler 0 mb gösteriyor. Adı var kendisi yok. Şu an için güncelleme işimi çözer mi bilmiyorum
KURT44
Active Level 4
Galaxy S
Ayrıca güncelleme yaparak bazı şeyleri de bozmak istemiyorum. Başta pil vs.
Enif
Active Level 6
Galaxy S
Cızırtı kalitesiz ses dosyalarında da olur youtube music veya spotify'dan bir taylor swift müziği açın çızırtı var mı dinleyin yoksa sorun yoktur 😊
0 Likes
mcesur
Active Level 5
Galaxy S
aynı sorun bendede vardı sorunun kılıftan olduğunu keşfetmem baya sürdü 😊 kılıf varsa çıkartıp tekrar dene olmassa güncellemelirini yap tekrar kontrol et
0 Likes