Original topic:

S24 ultra Mart guncellemesi ses sorunu

(Topic created on: 03-30-2026 07:51 PM)
207 Views
swatbeam
Active Level 5
Options
Galaxy S
AKLINIZ VARSA MART GUNCELLEMESINI YAPMAYIN BIR ONCEKI SURUMDE KALIN

Bir onceki surume oranla yeni dagitilan mart guvenlik yamasi ile dahili hoparlorun icine edip bass lari kistilar , ambiyans yapiyim derken midleri tasirdilar su an rezalet ses aliyorum , Akliniz varsa samsung telefon almayin yada tatmin oldugunuz guncellemede kalin , suan sesler asiri hisirtili ve basslar yokedilmis dahili hoparlorde , rezalet

Suan tekrar kontrol ettim butun ses sistemi  , hişir hişir onceki versiyona gore bass lar mahvedilmis ses toklugu yok hisir hisir midler arttirilmis KESINLIKLE KASITLI YAPIYORLAR SADECE GUVENLIK GUNCELLEMESI DEDIKLERI TUM CIHAZI ETKILEYEN GUNCELLEME 

Zaten uzun zamandir kullanicilarin raw video cekiminde bekledigi ve istedigi dual covertion gain ozelligini kesinlikle getirmeyecek kapitalist ve her yeni yilda piyasaya surdugu malini sattirmak icin her turlu pisligi kendine hak goren samsung ELINIZDEKI YENI TELEFONUNUZU DA HER GUNCELLEMEYLE CEVIRMEYI PRENSIP EDINMIS . ASSAGIDA DONANIMSAL.OLARAK S24 UN ASSAGISINDA POCO TELEFONUNUN DCG OZELLIGI ILE CEKILEN RAW VIDEO KAYDI 
Takdiri size birakiyorum SUNU DA UNUTMAYIN SAMSUNG HER GUNCELLEMEDE CIHAZINIZI DAHA DA EDIYOR GUNCELLEME YAPMAYIN TELEFONUNUZUN ISLEVLERINI KISITLIYORLAR KISIYORLAR

POCO ILE CEKILEN VIDEO ORNEGI , YORUM SIZIN . HALA DCG OZELLIGINI KAPITALIST POLITIKASI GEREGI GETIRMEDI GETIRMEYECEK DE BUNLAR BINLERCE ISTEKTEKI KULLANICISI VARKEN 
3 Comments
CanYildiz3448
Active Level 4
Galaxy S
Bende yaptım fakat seste her hangi bir sorun olmadı baslar ve 8k videolarda sourrond sesler halen muazzam . Sende bir problem olmus olabilir cihazi sifirla istersen.
0 Likes
swatbeam
Active Level 5
Galaxy S

Hayir dahili ekolayzirla alakasi yok bass lar  edilmis hisir hisir oldu telefon video cekiminden bahsetmiyorum yerel videolarim youtube ve mp3 leri tekrar dinledigimde o eski tok sesin yokedildigi gordum kesinlikle kasitli , bir onceki buyuk guncelleme oncesinde yaptiklari gibi telefon hisir hisir cok rahatsiz edici bir ses cikariyor
Hatta biraz once zil sesine de baktim distortion var cok rahatsiz edici birsey , ambiyans vericez diye o tok sesi kismis midleri firlatmis cok rahatsiz oldum lanet olsun bunlara guvenerek yaptigim guncelleme , DERTLERI NEDIR HALA ANLAMADIM YA RUH HASTASI MI BUNLAR YADA BU KADAR ZAMAN BEKLEMEMIZE RAGMEN 4 4 LUK ARIZASIZ SIKINTISIZ OLMAYAN BIR GUNCELLEME SAKIN GECMEYIN

0 Likes
Galaxy S
Dolby atmostan seçeneklerini denedin mi f ark ettiriyor orası
0 Likes