cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra 10 bit log

(Topic created on: 02-01-2024 08:01 PM)
191 Views
gülrose
Active Level 1
Options
Galaxy S
Hey millet işim gereği videographer'lık yapiyorum . Iphone 15 pro yu (prores kayit ozelliğinden ötürü) alırsam bana gunluk hayatta cok kolaylik sağlayacak . Ama ben samsungcuyum bu özelliğin s24 ultra da olup olmadiğini merak ediyorum çünkü rakipleri bu ozelliği hep getirmeye başladı .
6 Comments
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy S
O nedir hocam 😄
0 Likes
gülrose
Active Level 1
Galaxy S
Profesyonel kameralarda kullanilan bir ozellik. Raw fotoğraf cekmek gibi ama video hali
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy S
Anladim hocam tesekkurler
0 Likes
pembepanzer
Active Level 5
Galaxy S
Dostum hangi açıdan bakarsan bak iphone sana daha fazla kullanım kolaylığı ve kalite sunacaktır samsungla uğraşma dön iphone'a
0 Likes
PKRCN
Active Level 7
Galaxy S
Hocam sanırım tam olarak pro res karşılığı uygulama indirmeden yok. Ama (muhtemelem bakmışsınızdır ama) pro video modu baya yararlı. Daha çok profesyonel olarak kamerayla hallediyorum işimi ama telefon tarafında ufak veya deneysel denecek konularda pro videoyu kullanıyorum. Pro resle aynı değil ama bir çok ayar ve normal video moduna göre çok daha az işlem yapması ve ayarları bize bırakması çok işime yarıyor. Umarım sizin de işinize yarar. (dipnot: s23ultra /24 ultra kullanıcısı değilim s23 kullanıyorum belki ultra da ayarlarda vardır)
0 Likes
gülrose
Active Level 1
Galaxy S
.
0 Likes