Original topic:

S24 ultra şarj

(Topic created on: 08-01-2025 11:35 PM)
215 Views
ömerakif
Active Level 3
Options
Galaxy S

telefon S24 ultra şarj cihazı için kullandığım cihaz samsung'un kendi sitesinden orijinal 25W şarj cihazı kablo da kutudan çıkan. Kablo Cihaz 4 aylık telefonum düne kadar 25W cihazı taktığım zaman hızlı şarj yazısı çıkıyordu ve 0'dan100'ze yaklaşık olarak 1 saate yakın dolum oluyordu lakin 2 gündür cihazı şarja taktığım zaman hızlı şarj yazmıyor ve olması gerektiğinden çok daha yavaş şarj alıyor bugün turkcell bayisinde 2400tl ye satılan orijinal samsung 45W lık cihaz ve kabloyu taktığım zamada şarj almadı ve farkı 45W taktığım zaman gene şarj almadı ama 25W tan alıyor bu seferde eskisi gibi hızlı almıyor olması gerekenden çok daha yavaş çok alıyor sorunum özetle cihaz yavaş şarj alıyor hızlı şarj almıyor 45w hiç almıyor ( dipnot ayarlardan hızlı şarj aktif)

8 Comments
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Sarj girişinde kir olabilir baktirdnz mı ?
ömerakif
Active Level 3
Galaxy S
Evet baktırdım telefoncu temiz dedi
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Giriş temiz ise o zaman şarj yuvası zarar görmüştür başka bir sorun akla gelmiyor. Servise bir gösterin bence telefoncuya ellermeyin sağlam olan yerlerini de bozar
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
Sorunlar ısı priz toz kir v.b
ömerakif
Active Level 3
Galaxy S
Isınma çok yok priz ve şarj cihazıda değiştirdim kir de gözükmüyor bende anlamadım bi Servis yolu gözüküyor
0 Likes
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
Hızlı şarjı kapatın bir kaç kez öyle şarj edin. Daha sonra tekrar hızlı şarjı açıp denersin.
Galaxy S
mevsimden dolayı
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Şarj soketiniz gg