Drolax
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Herkese merhabalar. Henüz yeni S24 aldım. Her şey güzel, akıllı saat ve bluetooth kulaklığım ile de mükemmel çalışıyor. Fakat yaklaşık 2 haftada birkaç sorunla karşılaştım.
Bunlardan birincisi Google Maps - Navigasyon;
Navigasyon uygulamasını kullanabilmem için mutlaka telefonu yeniden başlatmam gerekiyor. Eğer bunu yapmadan uygulamadan güzergah belirlersem sürekli GPS Aranıyor ve bulunamıyor. Sistem GPS ile ilgili bir sorundan çalışmıyor.
İkinci sorun video oynatma ile ilgili. Instagram - Twitter vs;
Bu sorun videoları çok **bleep** gördüğüm instagramda daha belirgin ortaya çıkıyor. Reels videolarını **bleep** **bleep** geçiyorum ve yenilerini izliyorum ama bir yerden sonra videolarda frame düşüşü yaşanıyor. Video devam ediyor ama takılarak oynatıyor gibi bir durum oluyor.
Benzeri bir durumu nadiren de olsa twitterda da yaşıyorum. Galeriden henüz video oynatma pek yapmadığım için oradaki durumdan emin değilim.
Bu tarz sorunlarla karşılaşan var mı? Bunlara karşı bir çözüm konusunda yardım edebilir misiniz?
1 Comment
t4bu19
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-27-2024 12:09 AM in
Galaxy S
Bence instagram ile alakalı sorun var bende olmuyor sadece haritalar uygulaması android auto da takılıyor açılmıyor sök tak yeniden başlat yapınca olur GPS bulma ile alakalı sorun yok çünkü telefonda çalışıyor arıyor uyarısı gelmedi hiç