cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 serisi için One UI 7 beta 6 yayınlandı

(Topic created on: 03-26-2025 09:59 AM)
318 Views
mrtlrsstncc0
Active Level 8
Options
Galaxy S

image

image

image

8 Comments
Daisy26
Active Level 4
Galaxy S
Şimdi 7 nisanda gelecek mi gelmeyecek mi neden az kalmışken hala betalar veriliyor buglarla dolmaz inşallah ya valla şu saatten sonra stabil olan telefonumu bugla dolu ui 7 ile güncelleyip mahvetmek istemiyorum 🥲
MRTKB01
Active Level 4
Galaxy S
Beta yazılımın amacı, hataları olan veya düzensiz çalışmasında kusur olan yazılımı düzeltmek anlamı taşır yani beta sürümüne katılan kullanıcılar hata raporu hazırlayıp sunup düzeltme yoluna girmesi için en son yazılımın, stabilize hale geldikten sonra tüm kullanıcılar hatasız şekilde sunulmasıdır
Daisy26
Active Level 4
Galaxy S
Evet biliyorum bende diyorum ki stabil sürümü sözde 7 nisanda yayınlayacaklar beta 6 atmalarının nedeni acaba hala hatalar olupta stabilize edememelerinden mi yoksa neden beta 5 de durmadılar 6 yı yayınladılar neyse artık ya 7 nisana az kaldı zaten hep birlikte göreceğiz ben direk güncellemeyi düşünmüyorum zaten ön yargılıyım biraz ui 7 ye karşı kullanıcıların yorumlarına göre güncellicem
MRTKB01
Active Level 4
Galaxy S
Cevap arkadaş vermiş aşağıda yer almaktadır, yani tarih verilse de, hatasız şekilde yazılım olmaması gerek süremiz daha var😊
SanalYargıç
Expert Level 5
Galaxy S
One Uİ 7 beta 31e kadar yolu var
mrtlrsstncc0
Active Level 8
Galaxy S
😃
123456_
Active Level 8
Galaxy S
bundan sonra stabil sürüm var diye biliyorum.
Galaxy S
S24 serisi için OneUI 7 beta 2025 yayınladi(!) Böyle giderse haziran ya da temmuzda alır diğer markalarda android 16 için hazırlıkların son aşamasına gelir 😂 A seriside seneye alır