Original topic:

S24 satılıp s25 alınır mı

(Topic created on: 09-07-2025 11:33 PM)
186 Views
smsngs21fe
Active Level 7
Options
Galaxy S

Alınır mı sizce ve üstüne ne kadar fiyat koymam lazım,

14 Comments
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Hayır
0 Likes
Galaxy S
1 yıl daha uzun güncelleme alırsın o kadar Zaten 2031 e kadar güncelleme alıyor s24 Ailesi yeterli geçme bence
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
En az bir 4 sene kullanmaya çalışın hocam telefonları. Çok gerek olmuyor değiştirmeye.
Eğer telefon 4 sene dayanmıyorsa da o markayı bir sorgulamak lazım zaten. Eskiden teknolojik yenilik fazla oluyordu. Ama günümüzde 5 seri de geçse çok aman aman bir farklılık olmuyor donanım tarafında.
smsngs21fe
Active Level 7
Galaxy S
Haklısınız hocam gereksiz harcamalara gerek yok😊
mtrnn
Active Level 9
Galaxy S
7 aylık S25 kullanıcısı olarak cevabım net bir şekilde hayır. Ram ve işlemci yükseltmesi dışında tamamen aynı cihaz. Ekolojik ayak izi açısından ben olsam bir cihazı aldıktan sonra o cihaz parçalanana kadar kullanırım. İşinizi görmeyene kadar devam edin bence hocam. İyi günlerde kullanın S24'ünüzü. 😊
Enesçoban
Active Level 6
Galaxy S
Bende s23ten geçmeyi düşündüm vazgeçtim
mtrnn
Active Level 9
Galaxy S
Artık eskisi gibi modeller arasındaki ciddi farklılıklar ortadan kalktı. S23 ile S25 bile neredeyse aynı cihazlar. Gittiği yere kadar kullanmak lazım diye düşünüyorum yoksa her sene model yükseltince zevki de kalmaz, ne de olsa neredeyse aynı cihaz. 😄
Enesçoban
Active Level 6
Galaxy S
İnceledim biraz kameraları tıpatıp aynıydı onun dışında işlemci de ne kadar **bleep** eder bilmiyorum ama 8 gen 2 de acayip iyi ve verimli işlemci ben beğendim yani her oyunun üstesinden geliyor zaten ne gerek var 8 elite e bilmiyorum😂
mtrnn
Active Level 9
Galaxy S
AnTuTu puanları olarak S23: 1.456.000, S25: 2.368.000 almış (S25 kendi test verim) arada **bleep** var elbette ama yine de canavar gibi telefon S23. Bu puana kastırabilecek oyun yoktur neredeyse. İyi günlerde kullanın.
0 Likes