Original topic:

S24 sarji cok cabuk bitiyor

(Topic created on: 04-21-2025 10:27 AM)
148 Views
elvvv
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Daha 3-4 ay once satin aldim. Depolamamin buyuk bir kismi bos olmasina ragmen, sarjim inanilmaz cabuk bitiyor. 80 dakikada yuzde 22 sarj azaliyor. Telefonu elime alir almaz yuzde bir dusuyor. Bu cok buyuk bir sorun. Nasil duzeltilir?

6 Comments
Cmonchix
Active Level 1
Galaxy S
Yukledigin bi uygulamaya bagli olabilir bence fabrika ayarlarima cevirip bi tekrar yukle herseyi.. Ayarlardan görebiliyorsun hangi uygulama ne kadar kullanmis diye ordanda kendine bi fikir edinebilirsin..
0 Likes
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy S
Düz modellerden pek bir şey beklememek lazım
Galaxy S
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar 🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum
0 Likes
Aytekinn
Active Level 9
Galaxy S
Dur sakın sıfırlama, 0a kadar bitir açılsın kapansın o derece 0 olsun sonra şarja tak ve 100 yap ve bitene kadar açma zaten hızlı olur öyle neyse 100 olunca aç pil tasarrufunu aç, derin uykuya saçma sapan uygulamaları ayarla, apk olarak samsungun kendi uygulaması olan battery guardian ı apk indir ordan herşeyi kıs ve cihazı yeniden başlat öyle bir dene eğer böyle de aynıysa cihazda sorun vardır ha eğer sorun yoksa uygulamaların birinden kaynaklanıyordur ama sorun böyle de devam ediyorsa sıkıntı vardır
0 Likes
Aytekinn
Active Level 9
Galaxy S
Bunu bir deneyin yardımcı oluruz takıldığınız yerde
0 Likes
Huriicane
Active Level 4
Galaxy S
ONE uı 6.1 ile rezalet durumda pil olsun ısınma olsun bilgisayar ile one uı7 yükledim çok güzel oldu ne ısınma kaldı ne pil sorunu pil baya gidiyor hatta
0 Likes