cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 plus ve watch 5 pro saatim ile ekg ölçümü yapamıyorum

(Topic created on: 10-29-2024 01:40 AM)
270 Views
Hkrlngc
Active Level 4
Options
Galaxy S

Samsung destek ekibi bunu acilen düzeltin, bulundugum location da ölçüm yapilamiyormus, Samsung bizi mi kandiriyorsun?

37 Comments
bevcan
Active Level 7
Galaxy S
uğraşmak istemiyorsanız, herhangi bir samsung yetkili servisinde ücret belge alabilirler bilmiyorum ama alırlarsa da herhangi ufak bir ücret karşılığında türkçe rom yükleyebilirler sıfırdan telefonunuzu,5 dakikalık bir işlem
Hkrlngc
Active Level 4
Galaxy S
Samsung müşteri hizmetlerini aradım, diyorlar ki yeni güncelleme ile düzelecek falan doğru mudur acaba bu söylentiler?
0 Likes
bevcan
Active Level 7
Galaxy S
Telefonun içindeki romun yüklü olduğu ülke, d. ekg özelliği kullanılmıyor olduğundan bu hatayı alıyorsunuz
Hkrlngc
Active Level 4
Galaxy S
Anladim bunun bir çözümüne bakayım insallah
0 Likes
bevcan
Active Level 7
Galaxy S
Ben de sizinle aynı sürümü kullanıyorum. Uygulamada sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. benim telefonum türkiye cihazı saatimde galaxy watch 7 o da türkiye cihazı
0 Likes
Hkrlngc
Active Level 4
Galaxy S
Ya ama böyle saçmalık olamaz ya cihaz Samsung ya vallahi rezillik ya resmen midem bulandi bu nedir
0 Likes
bevcan
Active Level 7
Galaxy S
Çok dert edilecek bir şey değil,cihazın içinde Ürdün'e özel bir rom var şu an ve ürdün de samsung ekg kullanım özelliğinin iznini almadıysa ondan dolayı lokasyon hatası veriyor, türkiye roma yüklediğinizde sorun çözülür
0 Likes
bevcan
Active Level 7
Galaxy S
Bir çok cihazda bu sorunlar olabiliyor,marka ile alakalı değil aslında,iphone larda da mesela Amerika'daki kullanılan ama türkiye de aktif olmayan özellikler var,bölgeye göre aktif özellikler değişebiliyor
0 Likes