cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 plus ram

(Topic created on: 12-09-2024 11:48 PM)
197 Views
TRsactava60
Active Level 5
Options
Galaxy S

image

8 gb da kalması sıkıntı yaratır mı?
9 Comments
Buzyy
Active Level 4
Galaxy S
Gerek yok bence sadece sistem hızlandırıyor uygulamalarda pek işe yaramaz diye biliyorum bide şarjı hızlı götürebilir ben 4 GB da kullanıyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Rem plasi kapatın gereği yok Kendi telefonunuzun RAM'i fazlasıyla yeter
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
S24+'ın fiziksel rami fazlasıyla yeterli. RAM Plus'ı açmanızı önermem. Winlator üzerinden ağır oyunlar oynamak gibi işlemler yapmıyorsanız açmanızı önermem. Cihazı yavaşlatıyor.
TRsactava60
Active Level 5
Galaxy S
Winlator nedir acaba
0 Likes
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
Windows oyunlarını telefonda oynamak için bir uygulama. Emülator tarzı diyebiliriz. Doğru ayarları yaparsanız gerçekten oldukça güzel şekilde oyun oynayabilirsiniz. Kendinizin ayar yapması biraz zor. Bu nedenle hazır ayarlar daha sağlıklı olur. Ama hazır ayar bulmak bazen zor olabilir. Uğraştırıcı bir işlem. "Çalışacaksa sonuna kadar yapmak için uğraşacağım" demeyecekseniz girmenizi önermem. Gerçekten uğraştırıyor ve şu anda sadece hafif oyunlar oynanılabiliyor. Tabii ki daha ağır oyunlar da oynanılabilir ama oldukça düşük kalitede ve düşük fps alıyorsunuz.

Kısaca Windows oyun emülatörü. Ayar gerektiriyor. Uğraştırıcı. Telefonlar ağır oyunlar için yeteri kadar güçlü değil, en azından şimdilik.
vectorpo
Active Level 3
Galaxy S
Kesinlikle acma kardesim
UFNHB
Active Level 3
Galaxy S
🔥
0 Likes
UFNHB
Active Level 3
Galaxy S
YDUSLVLABJXBXN NASILSIN BİR LVÇÜĞPXBCMSBSÜSVCABXVGXBXXHXBXND J
0 Likes
dromioA25_5G
Active Level 7
Galaxy S
s24 plus gibi amiral gemisi cihazlara ram plus açmaya hic gerek yok.performansı artırmayı bırak daha cok düşüyor.arayüzde droplar kasılmalar yapıyor.uzun süre denedim.kapattim şuan cok iyi memnunum