cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 plus pil tüketimi (Exynos2400)

(Topic created on: 07-14-2024 11:18 AM)
412 Views
M_Ta
Active Level 2
Options
Galaxy S

Cihazının pil seviyesi çok hızlı düşüyor gibi hissediyorum sizce de öyle mi? Eğer öyleyse bu durumu nasıl düzeltebilirim? Güç ve ekran kullanımında neredeyse tüm ayarları batarya ömrünü uzatması için düşürdüm.

image

image

image

image

image

image

image

18 Comments
M_Ta
Active Level 2
Galaxy S
Eski cihazımla beraber kullanıyorum muhtemelen ondan dolayı saatler kısa. Az kullanmama rağmen çok pil tüketiyor gibi hissediyorum.
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Evet tüketiyor cünkü sen kullanmasanda sürekli gelen bildirimleri yeniliyor mail uygulamalarının. Ondan senkronizasyonu veya dediğim rutin oluşturabilirsiniz.
M_Ta
Active Level 2
Galaxy S
Senkronizasyonu kapadım ancak rutin uygulamasında " ekran kapatıldığında" diye bir koşul göremedim. Kaldırılmış olabilir mi?
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Rutin+ta olabilir galaxy shopa routine + yaz veya goodlocktan indir
Emrah33
Active Level 7
Galaxy S
Tamamdir teşekkürler
0 Likes
Emrah33
Active Level 7
Galaxy S
Senkronizasyonu nereden kapatıyoruz hocam
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Olmazsa bu menüden en sağa kaydıron +ya basın ekleyin1720949689596_1720949689564_0.jpg
0 Likes
Sublation
Active Level 4
Galaxy S
Hocam orijinal şarj aletiyle şarj ediyorsunuzdur diye düşünüyorum. Farklı (Anker vs.) bir alet kullanıyorsanız tavsiye etmem. Ekran ayarlarından çözünürlüğü kontrol edin, en yüksekteyse düşürün. Hücresel veri açıksa ve sinyaliniz düşükse Exynos 2400'ün az sinyal alması sebebiyle o da fazla enerji tüketiyor olabilir.
0 Likes
Galaxy S
Yalnız ekran açık ve kapalı süresinin toplamına bakınca cihaz baya verimli görünüyor. Hiçbir sorun yok bence
0 Likes