cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 plus kılıf önerisi

(Topic created on: 08-27-2024 11:07 PM)
358 Views
Bugraa_S24Plus
Active Level 8
Options
Galaxy S

Arkadaşlar kullandığınız kılıf resmini veya bildiğiniz güzel her ortam da gidebilecek bir kılıf lazım. Telefonu alırken kalpli olan hediye gelmişti hâlâ onla duruyorum yardımcı olun 😅

21 Comments
Galaxy S
Kimse yokmu gerçekten ya örnek olarak bir resim bile atan ona göre s24 plusa uygun olanını bulsam 😒
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Benks karbon fiber s24 plus magsafe öneririm. Hem yağlı ellerle dokunsan bile yüzeyde tutmuyor. Fiyatı tuzlu bir tık

Biraz daha ürün çeşitliliği istersen ve biraz daha uygun spigen bakabilirsin tank kılıf, normal kılıf seklinde

Ha normal kılıflarda iş görenleri alabilirsin uygun olanlardan telefoncularda bulunuyordur herhalde
0 Likes
Galaxy S
Fiyat ne kadar olabilir ki 1 2 bin tl o dediğiniz ile spigen kılıf dediklerinizi bakabileceğim yer varmı?
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Spigen s24 plus için yazabilirsin. Hafif ama dayanıklı istiyorsan suan en iyi kılıf benks yd de birsürü kişi dediğim kılıfı kullanıyor. Ama tr fiyatı cok pahalı. Sahsen ben anlamsız buluyordum bu zamana kadar kılıfa para vermeyi ama hem hafid hem magsafe cok iyi yapısıyor
0 Likes
Galaxy S
Yd dediğiniz yer tam olarak neresi bilgim yok 🙏
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Yd demek istememiştim oto klavye işte. Hepsiburadada falan var ama gereksiz pahalı bir kılıf. Aynı özellikli daha ucuza bulur musunuz bilmiyorum ama s24u ve plusı hem koruyor hem ter falanda tutmuyor kılıf sekli bozulmuyor süper duruyor
0 Likes
Galaxy S
Tamam bi bakacağım bulamazsam yine rahatsız ederim sizi 😊
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Kılıf çeşitliliği istiyosan temu ve aliexpressten sanal kartınla alışveriş yapabilirisn kredi ksrtı bilgilerini vs girmeden güvenli şekilde iyi olur. Oralarda cidden çok iyi kılıflsr var. Bi tanr kılıfa 1000 lira para vereceğine bu sitelerden kalitesi iyi telefona cuk oturan 6 7 tane kılıf alırsın çok rahat
0 Likes
Galaxy S
O siteleri kullanıyorum ödeme durumlarına falan hakimim sıkıntı olmaz onda doğru diyorsun oralara da bir göz atarım sağolun ama en son vergi arttırımından dolayı basit bir kılıf bile epey külfetli olacaktır
0 Likes