cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 plus ekran buğulanma

(Topic created on: 10-17-2024 09:33 PM)
98 Views
Akif00
Active Level 3
Options
Galaxy S

S24plus cihazımızda ekranı durduğu yerde buğu yapıyor bu sorun bi tek bizde mi mevcut başkalarında da var mı? (el teri mi diye düşünüp iyice silip temizledim yine aynı sorun oluyor acaba soğutma çemberi mi buğu yapıyor yoksa **bleep** mı sorun var) 

10 Comments
Galaxy S
Koruyucu ekran mevcutmu?
0 Likes
Akif00
Active Level 3
Galaxy S
Hayır ekranda herhangi bir uygulama mevcut değil tamamen stok kutudan çıktığı gibi
0 Likes
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
hava almışsa ondan yapar,teknik servise götür.
0 Likes
Akif00
Active Level 3
Galaxy S
Telefonu ilk aldığımızdan beri aynı sorun mevcut ekranı silince buğu geçiyor sonra bekleyince bj daha oluyor sanki ekrana nefes verilmiş gibi
0 Likes
bevcan
Active Level 7
Galaxy S
Zamanın da s7 edge almıştım sıfır,kutudan çıkardım ekranda buhulanma oluyordu ertesi gün servise götürdüm durumu gösterdim cihazı sıfırı ile değiştirmişlerdi,imalat aşamasında ekran ile camı birbirine yapıştırdıkları alanda boşluk oluyor ve o kısım buhulanma yapıyor,geçecek bir şey değil,servise götür ya ekran değişir yada cihaz
Galaxy S
Hocam kısa sürede servise götürün
0 Likes
Akif00
Active Level 3
Galaxy S
Telefonu haziran başından beri kullanıyoruz baya zmandir mevcut bu sorun ilk başta bi şey olmaz dedik de can sıkıcı bir durum
0 Likes
Galaxy S
Hocam buğu olması ister istemez neme de sebebiyet verir. Cihazın içinde nem sıkıntılı olur. Oksitlenmeye neden olabilir. O yüzden tedbiren, kısa sürede servise götürmeniz iyi olur.
0 Likes
Akif00
Active Level 3
Galaxy S
Bahsi geçen buğu ekranın içinde altında değil de sanki Hani nefes veririz ya ekrana aynı öyle oluyor kendi kendine durduğu yerde ve bu olay rahatça gözlemlenebiliyor cihaz şahsıma ait değil ama en kısa zamanda göstermek gerekiyor üretimsel hata olabilir
0 Likes