cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 plus batarya sorunu

(Topic created on: a month ago)
119 Views
abdullah1007
Active Level 1
Options
Galaxy S

Telefonu alalı 10 gün oldu ancak bataryasından hiç memnun kalamadım.Bir akşam sarjı bitirip taktım ve o gün yoğun kullanımda 8 9 saat ekran süresi aldım ancak yine normal şarj ettiğimde ekran süresi yoğun kullanmadan bile 5 saati ancak çıkarıyor neden olabilir ?

0 Likes
8 Comments
abdullah1007
Active Level 1
Galaxy S
Bunlarda süreler 18 mayısda bir kere daha şarja taktım takmadan önce 38 idi cıkarttıgımdada 50 idi1747726743450.jpg1747726743472.jpg
0 Likes
PolatA55
Active Level 5
Galaxy S
S23 S24 kısacası S serilerinde hep batarya şarj şikayetleri mevcut. İşlemci güçlü olduğu için 4500 5000 mAh bataryalar sönük kalıyor işlemcisi güçlü olan S serilerine 6000 mAh ve üstü batarya koymaları gerekirdi ama klasik samsung işte şaşırtmıyor. Şimdi de S25 edge çıkarmışlar 3900 mAh batarya koymuşlar günde 5 kere şarja takarlar artık şarja bağımlı kullanacaklar S25 edgeyi birde 70 k fiyat bandın da gelecek 😃😃
0 Likes
abdullah1007
Active Level 1
Galaxy S
Doğru diyorsunuz hocam a serileri bile daha uzun süreler alıyor bizde bu paralara telefon alıyoruz
0 Likes
PolatA55
Active Level 5
Galaxy S
Samsungun huyu bu işlemcisi güçlü olandan bataryayı kısar bataryası güçlü olandan işlemciyi kısar bir yerden verir diğer yerden alır
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Sorun işlemci ile kaynaklı iyi optime edilemiyo bir sene exynos bir sene snapdragon yapa yapa ne bir gelişme var ne başka bişey
AliBerkan
Active Level 3
Galaxy S
Hocam ben 2k 120 fps de kullaniyorum cihazi sürekli ve wifi de yogun olarak hic kapatmadan kullaniyorum ben de yüzde 80 pili 5 saat civari süre alıyorum normal yani 4500 mah için
0 Likes
abdullah1007
Active Level 1
Galaxy S
Peki abiler sürekli şarjı komple bitirip taksam bataryanın ömründen yermiyim
0 Likes
AliBerkan
Active Level 3
Galaxy S
Pil korumasını temele al kanka 100 oldugunda akımı kesip daha fazla elektrik akimina maruz birakmasin sarjda falan uyuyorsan eğer birde şarjını 0 a indirme 100-20 arasi kullanmaya çalış herzaman
0 Likes