Original topic:

S24+ kullanıyorum One Ui7 ile gelmesi gereken özellikler gelmedi

(Topic created on: 04-24-2025 11:33 AM)
270 Views
Qadele
Active Level 3
Options
Galaxy S

One Ui7 kullanıyorum Now Brief yapay zeka ile e-posta takibi dahil birçok özellik gelmedi. Beta sürecinde vardı bunlar. Bu kadar lanet bir yazılım güncellemesi olur mu ya. 4.5 yıl Apple kullandım böyle rezalet bir durumla karşılaşmadım.

8 Comments
Muhammetvader
Active Level 6
Galaxy S
Arkadaşımda s25 var, daha dun now bar güncellemesi aldı. Şu sol ustte görünen dinamik ada gibi olan bar. Ilerleyen guvenlik guncellemelerinde aktif olabilir.
0 Likes
Qadele
Active Level 3
Galaxy S
Beta 6 testinde vardı. Now bardan bahsetmiyorum
0 Likes
Muhammetvader
Active Level 6
Galaxy S
Kanka ben senin demek istedigini anlamistim zaten. S25 bile now bar i yeni aldi diyorum. Biz s24 serisiyiz guvenlik guncellemeli ile now briefin aktif olmasi mümkün diyorum. Zaten suanda s24 serisinde bir cok ozellik var. aktif edilmedi sadece buna "now brief" dahil.
0 Likes
Qadele
Active Level 3
Galaxy S

Anlıyorum biraderim lakin bu gerçekten büyük rezillik. Android 16 çıkacak 15 güncellemesi yeni alındı. Hadi buna tamam diyorum da Apple'dan geçmiş biri olarak en azından ufak yazılım güncellemeleri için bir tarih verse ve bu tarihe gerçekten uysa. Yok avrupaya şu vakitte Türkiye'ye şu vakitte olmasa. Sen bu özellik bana gelecek diye vaatte bulundun mu bulundun o zaman gelsin. Apple 16 serisini çıkardığında ios güncellemesi de iphone 11 dahil tüm cihazlarına geliyor. S25 serisi çıktı tamam dedik S20 güncelleme almıyor hadi tamam eski cihaz, abicim 4 ay önce aldığım telefon niye almıyor o zaman. S24+ yerine S23U alsam iyice rezil olacakmışım baksana şuna

Muhammetvader
Active Level 6
Galaxy S
Bu konuda hak veriyorum demek istedigin anladim. Bende 1 sene once 13 pm den gectim. Samsung tarafında bu sorun var maalesef bende alismaya basladim ama normal degil cidden.
0 Likes
Qadele
Active Level 3
Galaxy S

ONE Uİ7 güncellemesi dışında bu sorun yoktu. S25 serisini daha çok satmak için böyle yapıyorlar. S24 serisi çıktığında sahip olduğu tüm o güzel özellikler S23 serisine gelmişti.

KrDdS23
Active Level 8
Galaxy S
Betada nasıl now brief vardı? Sadece s25'te var o şu anda
0 Likes
Qadele
Active Level 3
Galaxy S
Beta 6 testinde vardı
0 Likes