cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 fe rezilligi yani

(Topic created on: 06-10-2025 08:25 PM)
170 Views
yivit
Active Level 5
Options
Galaxy S

ben bu mayıs güncellemelerinden önce fortnite'ı akıcı ve kasmadan ve telefon ısınmadan oyniyabiliyordum simdi bi guncelleme yaptik telefon ısınıyo oyun kasiyo noluyoz olum düzeltin geri

10 Comments
eneS20FE
Expert Level 1
Galaxy S
Pil cok gidince islemciyi kısmışlardir o da ısınıyordur samsung yazilim konusunda her sene daha kötü
0 Likes
yivit
Active Level 5
Galaxy S
ilerlemesi lazimken geriliyo bu da
0 Likes
Galaxy S
5G internet ayarı aktifse kapatın. Türkiye'de düzgün 5G altyapısı yok, kapatmadan önce operatörünüze danışarak bölgenizde 5G altyapısı olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
Telefon Tanılaması yapın.
Wipe Cache Partition yapın.
İhtiyacınız olmayan tüm ayarları kapatın.
Gereksiz izin kullandığını düşündüğünüz uygulamaların izinlerini kaldırın.
Sorununuz çözülmezse sıfırlamada bir seçenek.
0 Likes
eneS20FE
Expert Level 1
Galaxy S
Exynos islemciler pil düşmanıdır yıllardır almayın aldırtmayin exynos islemcili samsung
0 Likes
Galaxy S
Dediğinize katılmıyorum. İşlemciler bazen yazılıma tam olarak uygun bir şekilde çalışamayabiliyor. Ancak A serilerinde Exynos işlemcileri üzmez, genellemeniz yanlış.
0 Likes
ASLAN37
Active Level 10
Galaxy S
O almasın😊
eneS20FE
Expert Level 1
Galaxy S
Muadili olan snapdragon çiplerle yapılan stres testlerine bak exynos 2400 muadili snapdragon 8 gen 3 antutu puanlarına vs bak hamasete gerek yok 2 çipin fiyatı bile farkli exynos daha ucuz snapdragon daha pahalı olduğundan ucuz fakir pazarlara genelde exynoslu versiyonu gönderiyorlar snapdragonlu cihazlar her zaman exynoslulardan pahali oluyor piyasada
0 Likes
ASLAN37
Active Level 10
Galaxy S
Sen alma😊
yusufi1782
Active Level 6
Galaxy S
Bence s24 serisi bunun dışında 10 saate yakın sure aliyorum ki 12 saat alanda gördüm oyunlarda işler değişebilir tabi
0 Likes