Dawneck
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Gerçekten iyimi Sizce full mobil veri yoğun kullanımda Gerçekten çok kötü güven verip dışarı çıkamıyorum samsung Gerçekten rezalet yazılımda Çinli markalara yönelmeye başlayıcam artık 8.5 ile düzelmezse cihazı satıcam
KerimKılınç
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago (Last edited 4 weeks ago ) in
Galaxy S
Burda yazılana göre senin aklın başında değil. 😀
Ful mobil veriyle yoğun kullanımda üstüne 17 saat uykuda bekleme süresiyle 2 yıllık batarya çok iyi süre vermiş. Çinli marka dediğin herhangi bir markayı alda gör sen kötü güven verip dışarıya çıkamamayı. 😁
Ful mobil veriyle yoğun kullanımda üstüne 17 saat uykuda bekleme süresiyle 2 yıllık batarya çok iyi süre vermiş. Çinli marka dediğin herhangi bir markayı alda gör sen kötü güven verip dışarıya çıkamamayı. 😁
KerimKılınç
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S
Bak benim orta segment cihazımın harcayışına. Saatte %10 2 saatte %20 harcar wi-fi'yla. Sen daha güçlü işlemciyle ve mobil veriyle güzel süre almışsın. Benimki bugün uykuda biraz fazla kaldı %73 şarj ondan normalde 78 civarı olmalıydı.
Dawneck
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S
Yoğun kullanımda değil bu süreler normal işe gidip gelmede alınan süreler dışarı çıkıp akşama kadar takılayım güveni vermiyor önceden 8 saat alırdım ekran süresi One uı 8 ile berbat
KerimKılınç
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S
Güvenlik güncellemesinden'dir o. Her ay gelwn güncellemeyi hemen indiryormusun?
Dawneck
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S
Evet i
KerimKılınç
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S
İndirme işte hemen. Hiç okumuyormusun güncelleme sonrası olan sorunları millet paylaşıyor.
KerimKılınç
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S
Güncelleme geldikten 1-2 hafta sonra sor foruma sorun yok derlerse indir sorun varsa zaten millet saydıkça sayar indiremezsin. 😊
Ben şubat veya ocak güncellemesini kullanıyorum halâ. One UI 8 gelene kadarda 6.1'de kullandım ben. İndirmeyince bişey olmuyor ama indirince senin şu sorunun gibi veya daha farklı sorunlar oluyor.
Ben şubat veya ocak güncellemesini kullanıyorum halâ. One UI 8 gelene kadarda 6.1'de kullandım ben. İndirmeyince bişey olmuyor ama indirince senin şu sorunun gibi veya daha farklı sorunlar oluyor.
Dawneck
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S
6.1 e döndürme şansımız var mı çünkü ilk aldığımda ekran süresinden çok memnundum
KerimKılınç
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S
Benim ilgi alanımda olmayan birşey bunun hakkında bişey diyemem ama şunu diyeyim One UI 8'den sonrasında'mıydı 7'demiydi yazıyorlardı önceki yazılıma düşürme yapamıyoruz diye. Arama yerine yazda bak yüzlerce başlık yoktur ama yüzlerce belki daha fazla yorum yani sohbet var bununla ilgili. Millet çok yardımlaştı çok okudum ama dediğim gibi ilgi alanıma girmiyor aklımda net bişey yok.