Original topic:

S24 fe pil

(Topic created on: 4 weeks ago)
282 Views
Dawneck
Active Level 7
Options
Galaxy S
Gerçekten iyimi Sizce full mobil veri yoğun kullanımda Gerçekten çok kötü güven verip dışarı çıkamıyorum samsung Gerçekten rezalet yazılımda Çinli markalara yönelmeye başlayıcam artık 8.5 ile düzelmezse cihazı satıcam
image

16 Comments
Galaxy S
Burda yazılana göre senin aklın başında değil. 😀
Ful mobil veriyle yoğun kullanımda üstüne 17 saat uykuda bekleme süresiyle 2 yıllık batarya çok iyi süre vermiş. Çinli marka dediğin herhangi bir markayı alda gör sen kötü güven verip dışarıya çıkamamayı. 😁
0 Likes
Galaxy S
Bak benim orta segment cihazımın harcayışına. Saatte %10 2 saatte %20 harcar wi-fi'yla. Sen daha güçlü işlemciyle ve mobil veriyle güzel süre almışsın. Benimki bugün uykuda biraz fazla kaldı %73 şarj ondan normalde 78 civarı olmalıydı. 1776274544077.jpg
0 Likes
Dawneck
Active Level 7
Galaxy S
Yoğun kullanımda değil bu süreler normal işe gidip gelmede alınan süreler dışarı çıkıp akşama kadar takılayım güveni vermiyor önceden 8 saat alırdım ekran süresi One uı 8 ile berbat
0 Likes
Galaxy S
Güvenlik güncellemesinden'dir o. Her ay gelwn güncellemeyi hemen indiryormusun?
0 Likes
Dawneck
Active Level 7
Galaxy S
Evet i
0 Likes
Galaxy S
İndirme işte hemen. Hiç okumuyormusun güncelleme sonrası olan sorunları millet paylaşıyor.
0 Likes
Galaxy S
Güncelleme geldikten 1-2 hafta sonra sor foruma sorun yok derlerse indir sorun varsa zaten millet saydıkça sayar indiremezsin. 😊
Ben şubat veya ocak güncellemesini kullanıyorum halâ. One UI 8 gelene kadarda 6.1'de kullandım ben. İndirmeyince bişey olmuyor ama indirince senin şu sorunun gibi veya daha farklı sorunlar oluyor.
0 Likes
Dawneck
Active Level 7
Galaxy S
6.1 e döndürme şansımız var mı çünkü ilk aldığımda ekran süresinden çok memnundum
0 Likes
Galaxy S
Benim ilgi alanımda olmayan birşey bunun hakkında bişey diyemem ama şunu diyeyim One UI 8'den sonrasında'mıydı 7'demiydi yazıyorlardı önceki yazılıma düşürme yapamıyoruz diye. Arama yerine yazda bak yüzlerce başlık yoktur ama yüzlerce belki daha fazla yorum yani sohbet var bununla ilgili. Millet çok yardımlaştı çok okudum ama dediğim gibi ilgi alanıma girmiyor aklımda net bişey yok.
0 Likes