Original topic:

S24 fe pil sağlığı

(Topic created on: 04-04-2026 12:03 AM)
277 Views
harunyapar
Active Level 4
Options
Galaxy S

S24 fe şarj döngüm  430 pil sağlığım %100 

Bir diğer cihaz s25 fe döngüsü 111 sağlığı %99
cihazımda bu mümkün olabilirmi bir yanlışlık olmuş olabilirmi 430 %100 olmaması lazım en az %97 fln düşmesi lazımdı bug a girmiş olabilir mi ?
0 Likes
12 Comments
isim_00
Expert Level 1
Galaxy S
Samsungda pıl saglıgı cok sağlıklı calısmıyo diye bılıyom kı zaten kullanıma gore bilirsiniz yıpranmayı az cok
harunyapar
Active Level 4
Galaxy S
Hocam ben one ul 8 e geçtiğim günden beri memnun değilimki zaten tüketici hakem heyetine bile şikayet ettim şirket geri dönüş yapmadı 😊 :)
isim_00
Expert Level 1
Galaxy S
Cogu kısı oyle bana en cok sikinti veren sey arayuzdekı hatalar ozelıkle bildirim ve kontrol paneli
harunyapar
Active Level 4
Galaxy S
Lane* olsunki bu telefonu aldım ilk başta şarjım cok iyiydi şimdç günde 2 kez takıyorum daha doğrusu one ul 8 den beri lane* olsun paramı çöpe atsam daha az zoruma giderdi gerçekten...
0 Likes
isim_00
Expert Level 1
Galaxy S
Ben s21fe kullanıyom bende gunde 2 kez takıyom ama mobil verı kullandıgım ıcın ondan ortalama 4.30 5 saat cıvarı ekran suresı alıyom
isim_00
Expert Level 1
Galaxy S
Daha gunceleme desteği var 8.5 androıd guncelemesı olmadıgı ıcın belkı onda bu hatalar duzelır
harunyapar
Active Level 4
Galaxy S
Hocam düzelse bile artık soğudum ben aldışım fiyatın 7 8 k aşağısınada düşünce artık eski samsung kalitesini hissetmiyorum
0 Likes
isim_00
Expert Level 1
Galaxy S
Soğutuyor cidden ben 6 yıl m20 kullandım sonra buna gectım samsung harbiden yazılımda o kadar iyi degılmıs onu **bleep** ettım
0 Likes
harunyapar
Active Level 4
Galaxy S
Daha 1 kere aldık uzun süre cihaz değişmiyorum ben düzeltmek zorundalar...
Saygılarımla iyi geceler.
0 Likes