Resolved! Solved

Original topic:

S24 fe mi s24 mü

(Topic created on: 10-15-2025 08:25 PM)
307 Views
tolgaarsal_a05s
Active Level 6
Options
Galaxy S

Hangisi teknoloji bilge leri şimdiden teşekkürler 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
eyotech
Active Level 8
Galaxy S
Pişman olmazsın bence, ben s24 fe (256gb kullanıyorum ve kesinlikle 128 yerine 256 öneririm) kullanıyorum 3 aydır, memnunum. Tek sıkıntısı yazın sıcaklarda veya kılıfta şarj ederken ısınıp şarj hızını kesiyor, başka bir sıkıntısı yok diyebilirim. Ha tabii gamerları memnun etmez onlar poco moco alsın :)

View solution in context

0 Likes
Solution
srdrdmrl77
Expert Level 2
Galaxy S
S24 sosyal medyayı kullanmassanız şarjının uzun süre (günü) çıkarır. S serisinin küçük modelleri sosyal medya için değil. İş insanları için rutin işler için üretilmiş bir modeldir. Kaliteli ama zayıf pil 🔋 ömürlü. Yani sosyal medyayı gün içinde kullanan veya elinden telefonu düşürmeyen kişilere hitap etmiyor. Ne yaparsanız yapın o pil 🔋 sizi yarıyolda bırakır.
Eğer yukardakileri yaparım diyorsan s24fe alın pili uzun ömürlü.

View solution in context

24 Comments
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
S24
serhatz04
Active Level 6
Galaxy S
S24 daha iyi.
0 Likes
eyotech
Active Level 8
Galaxy S
Pilin daha az gitmesi ve ekran boyutu önemli değilse s24
0 Likes
Galaxy S
Büyük ekran ve s24 e yakın olduğu için fe alacam Büyük ihtimal
Solution
eyotech
Active Level 8
Galaxy S
Pişman olmazsın bence, ben s24 fe (256gb kullanıyorum ve kesinlikle 128 yerine 256 öneririm) kullanıyorum 3 aydır, memnunum. Tek sıkıntısı yazın sıcaklarda veya kılıfta şarj ederken ısınıp şarj hızını kesiyor, başka bir sıkıntısı yok diyebilirim. Ha tabii gamerları memnun etmez onlar poco moco alsın :)
0 Likes
Galaxy S
Zaten çok pubg gibi ağır oyun oynamıyorum
0 Likes
eyotech
Active Level 8
Galaxy S
Ben asphalt legends shadow fight 4 ve pubg oynuyorum genelde, stabilite hepsinde %85-90 seviyesinde diyebilirim. Pubg 98-100fps gösteriyor hatta fps göstergesinde 😄 ha 8gb ram+ açık, faydası oluyor nispeten
0 Likes
yusufi1782
Active Level 6
Galaxy S
Ram plusun oyuna faydası olmaz kapalıyken daha iyi performans gösterir oyun icin tel alacaksanızda bu fiyat civarındaki tüm telefonlar ayni performansı verir assagi yukari ama tek amaç oyunsa samsung almayin
0 Likes
Galaxy S
Aslında bende poco düşünüyorum dum ama herkez yazılımı cok kötü diyorlar dı vazgeçtim
0 Likes