cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 fe kasım yaması

(Topic created on: 12-02-2024 07:16 PM)
140 Views
BeyazzAdam
Active Level 7
Options
Galaxy S

Güncellemeyi yükleyen var mı acaba ? Ben yükledim ama aşırı pişmanım şarj sömürüyor birde ısınma başladı gibi psikolojik bir algı mı oluştu anlamadım . Kullanan arkadaşlar bi iletebilir mi sizde değişen birşey oldu mu ??

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba BeyazzAdam,

Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski pil performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır. 

Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme adımlarının görselli anlatımlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
BEYAZ_KARANFİL
Active Level 10
Galaxy S
İlk zamanlar sömürür 1 hafta bekleyin optimize olsun çözülmez ise uzaktan destek almanız gerekmektedir
0 Likes
avcibeyt
Active Level 6
Galaxy S
Ne zaman
0 Likes
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Bende normal
0 Likes
Galaxy S
Bende herhangi bir sıkıntı yok şimdilik
0 Likes
kadir14
Active Level 3
Galaxy S
Bende normal hocam, olağan dışı bir durum yok şimdilik
0 Likes
BeyazzAdam
Active Level 7
Galaxy S
Baya bi şarj yiyor anlamadım 1 hafta bi bekleyelim bakalım
0 Likes
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba BeyazzAdam,

Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski pil performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır. 

Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme adımlarının görselli anlatımlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes