Original topic:

S24 fe OneUI 8.5

(Topic created on: 3 weeks ago)
353 Views
bestsamsung
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Yeni güncelleme ile telefon daha akıcı hale geldi ve şu ana kadar herhangi bir hata görmedim. RAM kullanımı optimize edilmiş, önceden 2 ile 2.5 GB olan boş RAM çok uzun zaman sonra bu güncelleme ile 4.4 GB oldu. Bu akıcılık, güncelleme ile uygulamaları optimize edip önbellek dosyalarını sildiği için olabilir. Umarım kalıcı olur. AirDrop özelliği gelmedi ancak benim kullanacağım bir özellik değil zaten. Belki de mayıs güncellemesi ile gelir. Çünkü büyük güncellemelerden sonra yama gelebiliyor. Görsel tasarım zaten en büyük yenilik galiba. Yapay zeka senin yerine telefonu cevaplıyormuş ama Türkçe desteği olmadığı için saymıyorum onu. Yapay zeka ile yazıp duvar kağıdı oluşturma "Creative Studio" cok iyi olmuş. Bildirim gelince paneli açmadan okundu olarak Trendyol bildirimlerini falan işaretleyebiliyorsunuz. Bildirim paneli ve ana ekranda tamamen özgürlük sunması da büyük bir artı. Tabii S26 sahipleri çok uzun zamandır bu sürümü kullanıyor, onların bize "Şu özelliği kesinlikle kullanman gerek" dediği bir şey varsa tavsiye alırız.

28 Comments
Galaxy S
Bende aşırı beğendim güncellemeyi
bestsamsung
Expert Level 1
Galaxy S
Good Lock Galeri asistanı daha önceden var mıydı peki?
Galaxy S
Evet
bestsamsung
Expert Level 1
Galaxy S
Ben daha önce kullanmamıştım. RegiStar OneHand Operation felan kullanıyordum ama onu ilk defa deneyimledim. Ben başka uygulamalar kullanıyordum ama bunu keşfettiğim iyi oldu
Galaxy S
Çok faydalı bi uygulama bence.
bestsamsung
Expert Level 1
Galaxy S
Galeride mesela sadec 1 görüntüyü pdf yapmaya izin veriyordu bu uygulama ile kaç tane 60 galiba. Registar'da ise arkaya 2 kere dokununca ekran görüntü alma gibi özellikler çok iyi. Theme Park zaten saymıyorum zaten.
0 Likes
pelpelbjk
Active Level 8
Galaxy S
Keşke kilit bildirim saat vs gıbı şeyler değişseydi now brief icin bildirim mesela daha ıyı olur du
bestsamsung
Expert Level 1
Galaxy S
Onları artı asıl büyük sürüm ile verirler galiba
0 Likes
pelpelbjk
Active Level 8
Galaxy S
1 yıl daha beklerız verırse tabı