Original topic:

S24 fe One ui 8 10. Gün !REZALET!

(Topic created on: 10-11-2025 10:34 PM)
400 Views
Zagortenay
Active Level 6
Options
Galaxy S

One UI 8 i telefonuma indirmek gibi bir gaflete düştüm. 7 de dersimi almamış olmalıyım ki böyle bir yanlışa düştüm. Bir marka düşünün ki her güncelleme de pil optimizasyonunu daha da batirsin. Her güncellemede telefon daha geriye gidiyor. İlk aldigimda öne ui 6 iken telefon süperdi. 7 ve 8 ile beraber telefon şuan çöp haline geldi. One ui artık Android dünyasının stabil arayüzü değildir bu artık net bir gerçek. Fanboyluk yapmaya gerek yok. Artık Samsung bu işi eskisi kadar iyi yapamıyor maalesef. Çeşitli arayüz guzellemeleri ile gözümüzü boyuyor ama arka planda telefonu sömüren birçok optimizasyon hatası ve tutarsızlıklar var telefonun günlük performansı bile tutarsız birgün iyiyken ertesi gün iyi değil. Aynı kullanımda bir gün 4 saat ekran süresi alıyorum ertesi gün 6 ertesi gün 3 . En kısa zamanda Samsung tan kurtulmak istiyorum.

20 Comments
VedatA565G
Active Level 4
Galaxy S
4 saat ekran süresi az ama ben 11-12 saat ekran süresi alıyorum cihaz A56
0 Likes
Galaxy S
😪👏
0 Likes
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Nasi aldığını tahmin edebiliyorum. Ben s serisini kullanımdan performanstan ödün vererek kullanmak için almadım. Bana s serisi satiyorsan ben o telefonu tepe tepe kullanırım. %20 ekran parlaklığı Bluetooth kapalı o kapalı bu kapalı telefon kullanacaksam a25 alırım zaten.
CivCivS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Ne bu herkesin yeni derdi ben de yükledim bende niye hiç bir kötü şey olmadı samsung banamı özel yaptı anlamıyorum herkesde var neredeyse yani forum kullanıcılarının neredeyse hepsi şikayetçi ben değilim çok garip bu
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Zaten sıkıntı orda adı üzerinde stabil değil optimizasyon sorunları var. Her cihazda aynı tutarlı performansı sergilemiyor. Sende sorun yok ama bende var ahmette sorun yok ama mehmette var. Bu nasıl bir güncelleme politikası ben anlamadım.
CivCivS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Evet bende anlamadım garip
0 Likes
thatS25
Expert Level 3
Galaxy S
Al benden de o kadar,şimdiye kadar hiç bir güncelleme pilimi etkilemedi.
S22,Tab S9 FE,One UI 7'li S24FE(sattım) ve şimdi S25.
Galaxy S
Çok iyi yaptın ostam en iyisi kurmayın😪🥸
0 Likes
Samet_A16_5G
Active Level 4
Galaxy S
Cidden çok kötü özellikle ram kullanımı ve hava durumu uygulamasının çok kasması cidden bayıyor