Original topic:

S24 fe One ui 8 10. Gün !REZALET!

(Topic created on: 10-12-2025 12:03 AM)
53 Views
Zagortenay
Active Level 6
Options
Galaxy S

 One UI 8 i telefonuma indirmek gibi bir gaflete düştüm. 7 de dersimi almamış olmalıyım ki böyle bir yanlışa düştüm. Bir marka düşünün ki her güncelleme de pil optimizasyonunu daha da batirsin. Her güncellemede telefon daha geriye gidiyor. İlk aldigimda öne ui 6 iken telefon süperdi. 7 ve 8 ile beraber telefon şuan çöp haline geldi. One ui artık Android dünyasının stabil arayüzü değildir bu artık net bir gerçek. Fanboyluk yapmaya gerek yok. Artık Samsung bu işi eskisi kadar iyi yapamıyor maalesef. Çeşitli arayüz guzellemeleri ile gözümüzü boyuyor ama arka planda telefonu sömüren birçok optimizasyon hatası ve tutarsızlıklar var telefonun günlük performansı bile tutarsız birgün iyiyken ertesi gün iyi değil. Aynı kullanımda bir gün 4 saat ekran süresi alıyorum ertesi gün 6 ertesi gün 3 . En kısa zamanda Samsung tan kurtulmak istiyorum.

Zafercan
Active Level 10
Galaxy S
Sizinkinde bir sorun olabilir kral. Kimse memnun değil. Sıfırdan yazılım tavsiye ediyorum1760212477129.jpg
0 Likes
Strider2000
Active Level 2
Galaxy S
Farbrika ayarlarına geçince One UI güncellemeleri de siliniyor mu? Ben sıfırladım dün ve hala son güncelleme One UI 8 görünüyo. Verileri yedeklemiştim güncellemeyi de indirmiş olabilir mi?
0 Likes
Zafercan
Active Level 10
Galaxy S
Yani onu bilemiyorum ama deneyimlerime dayanarak ve ss'tede seninde gördüğün gibi sonuç o. Fabrika ayarlarına döndürmek bana göre sıfırlamak değil
0 Likes
Strider2000
Active Level 2
Galaxy S
Samsung'da ayarlardaki "sıfırla" seçeneği senin bahsettiğin sıfırlamak mı? Fabrika ayarlarına döndürüyo sanırım o seçenek de yine denedim onu da ama bilemiyorum.
0 Likes
Zafercan
Active Level 10
Galaxy S
Yok ben one ui 8 in olduğu yazılımı indirip pcden atıyorum. Sil baştan kuruyorum
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
Çıktığı gün yükledim. OneUI 8 gayet stabil olmuş. Hatta OneUI 8, herkesin stabil dediği iOS 26'dan daha stabil. OneUI 7, 6'dan iyidi, 8 de 7'den iyi. Telefon hızlandı, animasyonlar daha akıcı oldu. Şarj olarak biraz iyileşme de var. Şuan yüzde 53 şarjım var 3 saat 32 dakika ekran süresi olmuş. Hiçbir şeyden de kısmadan kullanıyorum.
0 Likes
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Tmm
0 Likes
Strider2000
Active Level 2
Galaxy S
2 yıldır S23 Ultra kullanıyorum. Pil berbat oldu. Kamera çalışmıyor. 25 dk da %100 şarj oluyor sonra yine aynı sürede su gibi akıp bitiyo. Çözüm de bulamıyorlar. En son telefonuma bağlandılar. Servise götürün diyorlar. Resmen bozdular telefonu garantisi de yok. Lanet olsun başka bişey demiyorum.
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Seni çok iyi anlıyorum hocam. Ben artık Samsungun bunu kasten yapmaya başladığını düşünmeye başladım. Yeni telefon almaya zorluyorlar insanları başka açıklaması yok çünkü. Düzgün olan birşeyi iki güncelleme bu kadar bozmanin başka açıklaması yok. One ui 6 da herşey çok güzeldi 7ve8 ile telefonları mahvettiler ya kasıtlı yaptılar yada Samsung artık bitti
0 Likes
Strider2000
Active Level 2
Galaxy S
Peki bunu yaptıklarında ben bi daha Samsung alır mıyım ya da sen alır mısın? Kaç yıldır kullanıyorum Samsung. Bu olayla bitti artık bi daha alır mıyım? Asla...
0 Likes