cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ekran sorunu

(Topic created on: 12-20-2024 04:12 PM)
168 Views
ErcanALDG
Active Level 2
Options
Galaxy S

https://www.teknoburada.net/galaxy-s24-ultra-yeni-bir-ekran-sorunu-ile-karsi-karsiya/ bu durum sizde de var mı arkadaşlar, aldığım ilk ay başıma geldi, herhangi bir çözüm bulunamadı sizde de aynı durum var mı

13 Comments
LorDTaiLoS24U
Active Level 3
Galaxy S
Bende böyle bir sorun yok.
(2024 Şubat veya Mart ayından beri kullanıyorum ve Ekran koruyucum dahi yok, sadece kılıf var. 🔥 🔥)

* Bunu paylaşan ve çekenler, Samsung'un satışlarında düşüklük yaşamasını isteyen kişilerdir tamamen..
(5-6 ay içinde hiçbir ekran böyle olmaz, Eğer ki telefon çakma değilse.)

TAMAMEN KARALAMA POLİTİKASI..
LorDTaiLoS24U
Active Level 3
Galaxy S
Fotoğrafa dikkat ettiyseniz kırık olan kısım çok zedelenmiş bildiğin kırmışlar. (Ya bilerek, yada bilmeyerek telefona zarar vermişler..)

Resim yüklüyorum dikkatli bak ekranıda çizmişler, yani dayanıklılık testi uygulamışlar üzerinde..1734701835754.jpg
ErcanALDG
Active Level 2
Galaxy S
Birader kullandığım telefonu niye kötüleyeyim, aldığım ilk 3 ay içinde bu sorunu yaşadım burda paylaştım hatta
0 Likes
LorDTaiLoS24U
Active Level 3
Galaxy S
Sen değil canım, bu sorunu yaşayan için söylüyorum böyle bir aşınma olmaz.. (test uygulamışlar telefona..)

Attığın linkteki için yorumumu yaptım..
(Bende böyle sorun yok, sizin telefonda böyle bir sorun var ise direk servise gönderin..)
0 Likes
ErcanALDG
Active Level 2
Galaxy S
Diyorum ki bizzat başıma geldi kullandığım telefonu. S24 ultra, bu telefonda oyun oynuyorum ve oyun oynadığım kısım da suanda soyulmalar ve bariz belli oluyor. Sırf parlaklık engelleme özelliği için aldığım telefonu **bleep** bir kırılmazla kullanıyorum.
0 Likes
LorDTaiLoS24U
Active Level 3
Galaxy S
Servise gönderin..
Ekranında problem vardır.. (Fabrika hataları çıkıyor bazen..)

Geçmiş olsun..
0 Likes
ErcanALDG
Active Level 2
Galaxy S
Servis ile de görüştüm böyle birşey ile hiç karşılaşmadık dedi, o haberi görünce panel e sormak istedim başka kimsenin başına geldi mi diye
0 Likes
LorDTaiLoS24U
Active Level 3
Galaxy S
Anladım..
Fakat paylaştığın linkteki haber tamamen yalan resimleri incelediysen üzerinde test uyguladıkları belli..

* Servis uğraşmamak için, böyle bir bahane sunmuş siz garantisi bitmeden ekranın değişmesini isteyin.. (sorunun ekran aşınması olduğunu söyleyin..)
0 Likes
ErcanALDG
Active Level 2
Galaxy S
Ben sadece haberi okudum çokta detaylı incelemedim ama dediğim gibi kendi kullandığım telefonda öyle bır sorun var. S25 i bekliyorum o çıksın bunu verip onu alacağım