- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar merhaba, s24 cihazını gün itibariyle bir aydır kullanıyorum, işim gereği ise telefonla pek ilgilenmiyorum, hafıza doluluk oranı yüzde 15lerde, ekran parlaklığım ise kapalı ortamda olduğum için sürekli minimuma yakın fakat içime takılan sorun ekran süresi, neredeyse 6 saat üstünü göremedim, cihaz kullanmamama rağmen gün sonunu zor getiriyor neredeyse iki şarj istiyor, birkaç kaynaktan baktığım çözüm yöntemlerinde uygulamaları derin uykuya almayı önerenler çoğunlukta olmuş ama bende fabrika harici yaklaşık 6-7 uygulama falan inik vaziyette. İlk günler neredeyse iki haftayı geçen aşırı ısınma sorunları çekmiştim, yapı içinde ortalaması 41 derece kamera veya sosyal medya kullanımında 45 derece civarı acaba bununla bağlantılı bir durum mu, daha önce buna benzer sorun yaşayanlar oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-27-2024 03:14 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-27-2024 03:20 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-27-2024 03:26 AM in
Galaxy SAslında kullandığınız uygulamalara göz gezdirince çoğu sosyal medya veya sürekli İnternet alışverişinde bulunan uygulamalar. Instagram sürekli İnternet akışı sağlar üzerine bir de videolar eklenince harcanan pil değeri çok normal. Bu diğerleri içinde geçerli. İşlemcinizin gücünü de hesaba katalım. İşlemciniz çok güçlü. Bu yoğun pil kullanımı demektir.
Sizi daha fazla yormadan kısacası pil değeriniz teknik yönden normal sayılabilir. Anormal hiç birşey gözlemleyemedim. Zaten bir telefonu 100'den 0'a full kullanımda 6 saati görmek biraz hayal kalır. Değerleriniz normaldir endişe edecek bir durum gözlemlenmiyor.
En fazla 6 ayda bir cihazı sıfırlamak, en fazla ayda bir 100'den 0'a ve 0'dan 100'e gün içerisinde kullanarak pil optimizasyonu yapmak önemlidir.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-27-2024 03:36 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-27-2024 03:38 AM in