CanAcar
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Exynos'un önceki versiyonlarını kullanmadım ancak tereddüt ediyorum duyduklarımdan dolayı. S24'ün herhangi bir kronik sorunu var mı alınır mı? Pili 1 gün sosyal medya, telefon görüşmeleri mobil veri + bluetooth aktif kullanım için yeterli olur mu? Kullanıcılar olarak yardımcı olursanız iyi olur 5 6 gün içinde geçmeyi düşünüyorum.
11 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
GökTürk_S23
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-02-2024 04:13 PM in
Galaxy S
Şimdi s24 te malum exynos olduğu için ısınma problemleri oluşuyor ve gönderilerde de var ama s23 serisi çok stabil ve verimli oda Snapdragon 8gen2 nin marifeti, s23 serilerinde ısınma söz konusu değil şahsen bende yok, en baba en kral oyunları oynatıyor ya da misal ben mllb oynuyorum full grafik 60hz de cihazın sıcaklığı genelde 36 37 38 daha hiç 40 ı görmedim buradan pay biçebilirsin, cihaz kendini genelde serin ilerletiyor
CanAcar
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-02-2024 04:55 PM in
Galaxy S
hocam dediklerinde sonuna kadar haklısın bende aynı oyunu oynuyordum hatta 120hz max ayarlarda, görebildiğim 42 dereceydi normal sıcaklıkta bir ortamda. Evet SD8GEN2 mükemmel bir işlemci haklısın. S24 serisinin de pil ömrü için ne düşünüyorsun ben bunu da sormak istiyorum sana.
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »