cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24'e geçmeyi düşünüyorum

(Topic created on: 09-02-2024 02:05 PM)
147 Views
CanAcar
Active Level 8
Options
Galaxy S

Exynos'un önceki versiyonlarını kullanmadım ancak tereddüt ediyorum duyduklarımdan dolayı. S24'ün herhangi bir kronik sorunu var mı alınır mı? Pili 1 gün sosyal medya, telefon görüşmeleri mobil veri + bluetooth aktif kullanım için yeterli olur mu? Kullanıcılar olarak yardımcı olursanız iyi olur 5 6 gün içinde geçmeyi düşünüyorum. 

11 Comments
Galaxy S
Kronik sıkıntı yok exynos 2400 güzel bir işlemci 30bin tlye 🙂
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
40 🙂↔️
0 Likes
Galaxy S
Ne 40bin tl mi k a z ı k
Galaxy S
S23 alabilirsin eğer exynosdan süphe ediyor veya s25 i bekliyebilirsin
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
şüphe etmek değil çok iyi duyum aldım 24 hakkında ve şu da var 24'teki belli başlı örnek veriyorum AOD özellikleri benim için tatmin edici özellikler ve bu 23'te yok bu yüzden 24 almayı düşünüyorum.
0 Likes
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Söylentilere göre s25 Snapdragon 8gen4 ile çıkacak diyorlar, bekleyip s25 alabilirsin, bende s24 ve s23 arasında kalmıştım exynosa pek ısınamadığım için s23 aldım, çünkü Snapdragon çok stabil ve verimli çalışan bir işlemci, bana kalırsa s23 256 lık al, ha beklerim diyorsan s25 al ama Snapdragon ile çıkarsa.
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
S22'den geçicem ve takasla almayacağım doğrudan nakitle alacağım. Hem telefondan sıkıldığım için değiştiriyorum hemde 1 model yükseltmek için de model değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorum şahsen.
0 Likes
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Sen bilirsin tabi ama s23 e geçersen işlemci ve batarya farkını görürsün, yada s25 e geçersen 2 kat farkh görürsün hele ki s25 Snapdragon ile çıkarsa piyasaya fena olur.
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
S23u 22u 23 kullandım hocam mükemmel cihaz yani hakimim s23'ün kalitesine ama dediğim gibi işte yazdığım sebeplerden dolayı beni üzmeyecekse almayı düşünüyorum