Original topic:

S24'e geçmek mantıklı mı

(Topic created on: 08-23-2025 02:20 AM)
110 Views
trosta91
Active Level 3
Options
Galaxy S

Şu an s23 fe kullanıyorum. Exynos 2200den memnun kaldığımı söylemem. S24te aynı sorunları yaşar mıyım?

17 Comments
DelipostalYT
Active Level 6
Galaxy S
S24 fe ye geç bana kalırsa çok iyi tercih olur ama önemli olan sizin ne istediğiniz
trosta91
Active Level 3
Galaxy S
Benim için küçük ekran, mobil veride en az 6 saat ekran süresi ve gündelik kullanımda çok ısınmaması önemli
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy S
Geçmeyin bence bekleyin biraz zaten s23fe çok eski bir cihaz değil
trosta91
Active Level 3
Galaxy S
günde 3 kez şarja takmak zorunda kalıyorum ve en küçük kullanımda bile elde tutulamayacak kadar ısınıyor
Batuhan-S24FE
Active Level 8
Galaxy S
Exynos 2200'deki kronik sorunları 2400'de düzelttiler ama biraz daha bekleyebilirsiniz. Aslında, tabii, eğer belli bir para limiti varsa, S24'ün şarjı S25'ten daha fazla gidiyor, bu da bir gerçek. Ama tabii, S25 daha hızlı. S24 FE de alabilirsiniz ama tam amiral gemisi istiyorsanız S24 alın tabii ki.
Batuhan-S24FE
Active Level 8
Galaxy S
S24 Plus'ın şu anki fiyatları daha düşük. Plus alırsanız hiç şarj problemi yaşamazsınız ama illa küçük ekran diyorsanız ona bir şey diyemem.
trosta91
Active Level 3
Galaxy S
s25le arasında yaklaşık 10 bin liralık fiyat farkı var. Aradaki farka değer mi sizce?
Anillzs
Active Level 6
Galaxy S
8 elite var değer yani
Batuhan-S24FE
Active Level 8
Galaxy S
8 elite güçlü ama su gibi içiyo bunu bilerek alın batarya sorununuz varsa s25 hiç bulaşmayin