cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 değişim kampanyası

(Topic created on: 02-27-2024 10:51 PM)
133 Views
Doğukan
Active Level 5
Options
Galaxy S
Merhaba, değişim kampanyası ile s23 128 gb telefonumu s24 256 ile 11bin tl karşılığında değiştirmek için sipariş verdim. Ürün bana ulaşınca 7 gün içinde göndermem gerekiyormuş. Cihazın üstünde ekran koruyucusu var, daha önce apple değişim deneyimlerinde benden sökmemi istemişlerdi aynı işlem samsung tarafında da geçerli mi ? Kutusu ve usb kablosunu da göndermek zorunda mıyım ?
0 Likes
6 Comments
Doğukan
Active Level 5
Galaxy S
Beğenmez ise den kastınız nedir s23 ü göndermekten bahsediyorum.
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
Birader Bi de ciddiye mi aldın sen 7 gün iade hakkın varmış ürünü kurcala kafana yatmaz ise iade edersin ekran koruyucuya gelince benim bildiğim cihaz sana nasıl geldiyse iade ederken de o şekilde göndermen lazım zaten ekran ile ilgili bir sorun varsa Samsung bunu yapmalı boşuna mı garantili cihaz aldın sen
0 Likes
Doğukan
Active Level 5
Galaxy S
Dostum anlaşamadık sanırım ben s24 ü iade etmekten söz etmiyorum, cihaz değişim kampanyası ile aldım elimde var olan s23ü göndermem lazım samsunga.
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
E tamam koruyucu **bleep** etmez bence olmadı Samsung ile iletişime geç
0 Likes
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Sıkıntı çıkarabilir ekran koruyucu. Aksesuar takılı cihazlar kabul edilmeyebilir.
0 Likes
westworld
Active Level 5
Galaxy S
Problem olmaz koruyucu ile gönderdim ben. Sarj aleti zaten cikmiyor telefondan ama ben kablosunu da gönderiyorum bu 2. Degisimim. Kutu duruyordur ona koyun gonderin