cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 cihazım için değişim kampanyası

(Topic created on: 2 weeks ago)
298 Views
falconsw
Active Level 2
Options
Galaxy S

S24 ultra 512GB cihazım galaxy storede s25 ultra 1TB ile takas yapıldığında 38.457 TL gibi bir **bleep** çıkıyor. Aynı takası hepsiburada üzerinden iphone 16 Pro max 256GB ile denediğimde 48.000 tl **bleep** çıkıyor. Kararsız kaldım. 

S24 ultradan çok memnunum tek sorun avucumda ve serçe parmaklarımda ağırlığından ve tasarımında kaynaklı nasır oluşturması. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. Yorumlar için şimdiden teşekkürler. 
14 Comments
TeknoB
Active Level 10
Galaxy S
En çok takas parası veren bence😊
ppink
Active Level 6
Galaxy S
S25 Ultra'nın kenarları çok rahat ve artık S24'e göre 50* gram daha hafif. Seçim sende
AlperGüler
Expert Level 1
Galaxy S
Tabikii s25 ultra hani objektif olarak bakarsak s25 ultra daha iyi hani forumdaki eleştiriler cihaz kötü olduğu için değil beklentimizi karşılamadığı için yoksa o dediğin tasarımsal sorun s25 ultrada kaldırılmış zaten one ui7 ile yazılım sorunuda kalmadı kamera olarakda s25 ultra daha iyi gözüküyo en azından real fotolar istiyosan video konusunda bişey diyemem ama aralarında aman aman **bleep** yok tabii şuan 16 pro max alıp seneye s26 ultrayada geçebilirsin hem içinde kalmaz hem değerini korur çoğu kişinin savunduğu gibi bu benim obejektif düşüncem eğer şahsi fikrime gelirsek s25 ultra varken 16 pro max e elimi sürmem :)
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
Size kalmış. İsterseniz mağazada bir yerde iki cihazı da deneyip ona göre seçim yapın.
Omerkacmaz
Active Level 6
Galaxy S
S24 ultra candır mobilin babasıdır herşeyin başıdır bundan sonrakiler anca torunları olur 😂😂
Alickk
Active Level 3
Galaxy S
O Oval Kenarları Çok Daha Hafif Ve İnce Oluşu Yüzünden Ele Çok Rahat Otururdu O Yüzden S25 Ultra Alırdım Direk
BÜRKÜT90
Active Level 6
Galaxy S
Hocam neresinden bakarsanız Bakın bana göre kesinlikle s25 Ultra almanızı tavsiye ederim yani s25 Ultra gibi bir telefon varken 16 Pro Max'in Yanından bile geçmem Tabii ki seçim gene sizin
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Hocam s25 edge bir bakın derim 16 pro max almayın 15 pro alın ben kendim kullanıyorum memnunum 15 prodan 16yı kardeşime aldık ama pek bir espiri yok aynı cihaz hemen hemen sadece kamera butonu var
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy S
S25 edge düşük cihaz dostum s24 ultradan neden s25 edgeye geçsin