cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 batarya

(Topic created on: 10-06-2024 04:16 PM)
290 Views
talhqisik
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar bir ay önce sıfır s24 aldım batarya sorunu vardı kullanmadığım zaman bile şarjı bitiyordu çok az ekran açıklığı alıyordum geçen haftalarda servise götürdüm onarım için aldılar batarya ve şarj söketi değişmiş sonra yine aynı sorunlarla karşılaşmaya basladım bu gün iki kere tamamen doldurmama rağmen sadece 3.5 saat ekran açıklığı aldım ve şuan %30 çok kötü bir değer ne yapmam gerekiyor 

16 Comments
DenizErdem
Active Level 4
Galaxy S
NFC ayarını kapattınız mı? Çok şarj yiyor. Sadece kullanırken açmak gerek
0 Likes
talhqisik
Active Level 3
Galaxy S
Evet her şey kapalı güç tasarrufunda kullanıyorum bide güvenip evden powerbanksız çıkamıyorum
0 Likes
DenizErdem
Active Level 4
Galaxy S
Başka bir problem olmalı, ben de 10 gündür kullanıyorum aynı telefonu. Oyun falan oynamadığım için memnunum şimdilik şarjdan. Hatta akıllı saat aldığım için iki gündür bluetooth devamlı açık. Pek de etkilenmedi kullanım sürem. İlk mesajda iki kez şarj ettim 3.5 saat ekran süresi demişsiniz bu çok düşük
0 Likes
talhqisik
Active Level 3
Galaxy S
Evet yani hadi tek şarj en kötü 5 6 saat olsun konum mobil veri vesaire servise verdiğim halde bu durumda
0 Likes
talhqisik
Active Level 3
Galaxy S
Ve oyun da oynamıyorum zaten korkumdan yolda kalacağım diye oyun oynayıp bitirsem neyse o halde bile 2 şarjda 3 4 saat vermesi de normal değil samsungdan iki alışverişim oldu buds fe almıstım 6 ay oluyor belki daha fazla o da arızalı gelmişti Allahtan onu düzelttiker
0 Likes
DenizErdem
Active Level 4
Galaxy S
Tüketici hakem heyeti bu işi çözer
0 Likes
talhqisik
Active Level 3
Galaxy S
Sıfırlamayı deneyeceğim eğer çözülmezse bakacağım
0 Likes