cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24+ batarya problemi

(Topic created on: 2 weeks ago)
194 Views
DioCaprio
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba herkese. S24 plus cihazımda batarya sıkıntım var. Özellikle şarjını izliyorum 5-6 saat ekran süresi, 10 saat ekran kapalı bekleme süresi alıyorum yani totalde 15 saat. Buna ek olarak şarj yüzde 5 olduğu gibi yüzde 0'a inip kapanması 30 saniye sürüyor. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim, Samsung ne gibi destekler veriyor? Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

17 Comments
PumperLizard
Active Level 3
Galaxy S
Benimki de aynı şekilde maalesef
DioCaprio
Active Level 2
Galaxy S
Bu hiç normal değil, ekran süresi de çok az. Bazı kişiler 10 saat ve üzeri ekran süresi aldığını söylüyor nasıl oluyor bu iş?
0 Likes
PumperLizard
Active Level 3
Galaxy S
Ben de anlamıyorum ben telefonu kullanmasam bile şarjı çok gidiyor
0 Likes
Mmtpk
Active Level 4
Galaxy S
Benimkisi 10 dk önce şarjdaydı 67'di yeniden başlattım 100 olmuş 10 saniye içerisinde
0 Likes
DioCaprio
Active Level 2
Galaxy S
Gerçekten soğudum artık, servis bu konuda nasıl yardımcı oluyor acaba merak ediyorum.
0 Likes
Mmtpk
Active Level 4
Galaxy S
Bende soğudum büyük bi sevinçle geçmiştim ama dün canlı yayın izliyordum batarya bitti haliyle uyuya kalmışım taktım şarja hemen açtım yüzde 49 yani o kadar parayı buna mı verdim çok kötülediğimiz apple şarjı hızlı bitiyor sadece böyle bi saçmalık olmuyor buda samsung'un büyük bi eksisi
EmreS24
Active Level 7
Galaxy S
Bu duruma şöyle bir çözüm var: batarya kalibrasyonu. Bu işlem, telefonu komple kapanana kadar şarjını bitirip, 1-2 döngüde %100 olana kadar şarj etmeyi gerektiriyor. Ayrıca, bunu yaparken cihazın kapalı kalması gerektiğini söylemişler. Ben eski S10e cihazımda denemiştim, farkını gördüm, bayağı.
0 Likes
Mmtpk
Active Level 4
Galaxy S
İnan sadece tek sorun batarya değil telefon kasıyor bildiğin gibi değil ultra modeli sadece 2 yıl mı gidiyor anlamadım gitti bu gidişle cihaz değiştirecem gibi duruyor
EmreS24
Active Level 7
Galaxy S
Dostum bu olay da şundan dolayı oluyor artık apple da samsung da huawei de rekabete yetişmek için cihazlarını tam geliştirmeden satışa sunuyor sonrasında güncelleme ile stabil hale getiriyorlar ben sizin yerinizde olsam her büyük güncellemede ve her 5 güvenlik güncellemesinde bir cihazı sıfırlardım ki öyle yapıyorum çok da memnunum kullandığım çoğu cihazdan
0 Likes