8787434
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar merhaba,
Garantisi devam etmekte olan S24+ telefonumda gerek kendi uygulamalarında gerekse sosyal medya uygulamalarında video izlerken ekran ışığında sararma meydana geliyor, bu sorunla karşılaşan oldu mu?
Yani bu durumu Samsung Türkiye normal karşılıyor, yaptığım araştırma itibariyle, kullanıcılar da normal karşılıyor, ancak aynı ailede kullandığımız farklı marka telefonlarda böyle bir durum söz konusu değil, hatta yine kullanmış olduğumuz S23 ve S25+da da böyle bir durum yok.
Ben yaptığım bir çok ayar, hatta fabrika ayarlarına döndürmek dahil bir çok yöntem denedim sorun devam etmekte.
Sorunun donanımsal bir uyuşmazlık ya da arızalı ana kart, işlemci veya ekran kartı ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
Muhtemelen servise gönderip, gelecek servis raporu ile birlikte Tüketici Hakem Heyetine bedel iadesi için başvuru yapacağım.
1 Comment
AliBerkan
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-10-2025 10:07 PM in
Galaxy S
Ayni cihazi kullanıyorum ve 1 sene oldu diyebilirim hiçbir şekilde ne bir problem yaşadım ne de bir sıkıntı gördüm tabi ben yaşamadım diye başkalarinda olmayacak değil teknik servise gönderin sonucuna göre hareket edersiniz