Original topic:

S24 Ultradan geçiş

(Topic created on: 3 weeks ago)
369 Views
mochimo
Active Level 1
Options
Galaxy S

S24 Ultra kullanıyorum 1 yıl olmadı alalı telefonu seviyorum ama aşırı büyük ve kaba hissettiriyor. Sizce s25/s26 gibi base telefonlara geçmeli miyim? Ya da Iphone 17 mi almalıyım telefonu satıp? Değişim kampanyaları biraz düşük fiyat veriyor ama

9 Comments
StrawRetro
Active Level 4
Galaxy S
gecme, S25 plus var kamera performansindan cok memnun degilim 26+ ile ayni kameralara sahipler, param var harcamak icin yer ariyorum diyorsan 26 ultra al, ama cebine ve kameraya onem veriyorsan 24U bence iyi snapdragon 8 gen 3 kotu bir islemci degil birak 1 2 yili bence 5 yil daha idare eder, bence kamerasida iyi bir cihaz.
StrawRetro
Active Level 4
Galaxy S
Ayriyetten samsung ekosistemin varsa apple gecme, oyun oynuyorsan ve mikro odemeleri sevmiyorsanda gecme. Apple bu konuda rezalet bir marka. Oyun oynarsin cihazin alev alir. Sosyal medya ve kamera icin alabilirsin onun haricinde kesinlikle onermem. Ekran, hız ve oyun icin samsung ustune marka tanimiyorum.
0 Likes
mochimo
Active Level 1
Galaxy S
ya aslında sadece sosyal medya falan icin kullanicam o yuzden amiral gemisi olmasa da olur oyun falan oynamiyorum. Samsung tabletim oldugu icin samsungdan devam etmek istiyordum rahat oluyor. Dediğim gibi asiri bi kamera performansi beklemiyorum ya
StrawRetro
Active Level 4
Galaxy S
Tamam o zaman iphone17 yeterli bir cihaz
mdlatiff
Active Level 9
Galaxy S
S26 plus ya da s25 plus a gec
Ben s26 plus a geçerdim
0 Likes
Galaxy S
Düz s25 ve s26 ile s25+ ve s26+ arasında **bleep** yok. Hatta exyonasa geçildiği için işlemci üzerinde bile neredeyse **bleep** yok. İllaki küçük cihaz kullanacaksankz s25 alabilirsiniz ama downgrade yemiş olursunuz
0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Ultra'dan düz modellere geçersiniz üzülürsünüz
Muhittindr
Active Level 7
Galaxy S
Bende s24Ultra'dan 26U'a geçiçektim Burdan Arkadaşlar Önermedi.
0 Likes
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy S
S24 Ultra her türlü yeterli bir cihaz . Geçmenize gerek yok. Geçecekseniz S25U alın.
0 Likes