- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba arkadaşlar,
Son güncellemeyi yükledikten sonra telefonumda ciddi performans sorunları yaşamaya başladım. Telefon aşırı ısınmaya başladı, neyse ki wipe cache işlemi yaptım ve bu biraz toparladı. Ancak, kaydırma hareketlerinde belirgin bir yavaşlama var. Eskisine göre yaklaşık 2.5 kat daha yavaş kaydırıyor, takılmıyor ama çok hissedilir bir performans düşüşü yaşatıyor. Açıkçası bu güncelleme, telefona performans anlamında bir gerileme yaşattı. Muhtemelen S25 yakında duyurulacak diye düşünüyorum. Güncellemeyi yükleyecek arkadaşlar dikkatli olsunlar.
Ayrıca, hafif karanlık ortamlarda kamera performansı da farkedilir şekilde bozulmuş durumda. Kamera odaklama ve keskinliği ciddi anlamda düşmüş. Zaten yıl boyunca gece çekimlerinde iPhone'a kıyasla daha koyu ve bulanık fotoğraflar çekiyordu. Yan yana çekilen resimlerde iPhone'un kalitesi gerçekten farkediliyor. Şimdi bu fark_ daha da artmış gibi görünüyor. Telefonum S24 Ultra 512GB modeli ve ne yazık ki bu güncelleme işleri daha da kötüleştirdi. Samsung, bizi zor durumda bıraktın!
Yüklemeden önce bir kez daha düşünmenizi öneririm.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2024 02:01 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2024 02:04 AM in
Galaxy SYaklaşık 1 yıldır bu telefonu kullanıyorum ve bu güne kadar gelen hiçbir güncelleme kamera konusunda beklenen iyileşmeyi sağlamadı. AI özellikler konusunda da türkçe desteği 1 yıldır gelmedi maalesef.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2024 02:05 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2024 02:09 AM in
Galaxy STek söyleyebileceğim, ucuz olsun diye samsung almadım. Markaya güvendiğim için bu ürünü satın aldım. Aynı fiyata apple bir cihaz alabilirdim. Birde asıl gücendiğim konu AI özellikleri. telefonun modeli eskidi neredeyse ve halen Türkiye'ye AI özellikler gelmedi.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2024 02:12 AM in
Galaxy SDiğer söyledikleriniz konusunda da Samsung zaten ucuz bir telefon kategorisinde yer alamayacak kadar pahalı durumda. Alan ya iPhone ya Samsung alır güç konusunda. Samsung alınırsa özgürlük var ama paralel şekilde sorunlarda var. iOS'te özgürlük kısıtlı ama sorun da aynı şekilde paralel şekilde kısıtlı
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2024 02:21 AM in
Galaxy SSamsung güncellemeleri en önce Kore'de yayınlıyor. Bence ikinci olarak Türkiye'de yayınlamalı. Bizler Kore için can verdik, savaştık. Ayrıca nüfus itibariyle de iyi bir pazarız. Nüfusu az olan üçüncü dünya ülkeleri bile bizden daha önce AI desteği ve güncelleme alıyor ve bana göre fiyat politikası olarak daha iyi durumdalar.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2024 02:24 AM in
Galaxy SNüfus konusunda kesinlikle katılıyorum ancak şöyle bir sorun doğuyor ki ülkemizde kaç kişide AI destekleyen model var. Model var olsa bile kaç kişi bundan haberdar.
3. Dünya ülkeleri konusunda da fikrim şu şekilde bu ülkeler zaten genelde pek önemsenmiyor. Yani bir hata falan çıktığı zaman kalite pazarına önem verdikleri ülkelere daha iyi bir performans sunabiliyorlar. Ha ülkemiz en son güncelleme alan ülkelerden bunun sebebi de kaliteden bağımsız tamamen Samsung Türkiye'nın beceriksizliği
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2024 02:06 AM (Last edited 09-11-2024 02:06 AM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2024 02:13 AM in
Galaxy SYanıtınız için teşekkürler. Recovery menüsünden Wipe Cache yaptım, fayda etmedi. Hafta sonu hard reset deneyeceğim, çünkü hard reset sonrası işler yarım günden fazla mesai demek. Bu yapılanın planlı eskitme olduğunu düşünüyorum. Bu esnada deneyimleri paylaşalım.