cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra sanki batarya su gibi gidiyo

(Topic created on: 12-29-2024 07:03 PM)
166 Views
memrhymes
Active Level 4
Options
Galaxy S

Sadece bana mı öyke geliyo bilmiyorum ama sanki eriyip gidiyo şarj AOD kapatsam çokta işime yarıyo bixby de aynı şekilde google da öyle ama ne bileyim o kadar para veriyoruz normal mi 

11 Comments
metiny
Active Level 3
Galaxy S
Kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakın ve ara sıra kullandıklarınızı derin uyku moduna alın. Google hesap ayarlarından reklam verisi ile ilgili tüm ayarları devre dışı bırakın.
0 Likes
memrhymes
Active Level 4
Galaxy S
Tüm reklamları kapattım şimdi 40 kadar da uygulama derin uyku da zaten teşekkür ederim
0 Likes
Muhammedsafa
Active Level 6
Galaxy S
AOD bence çok pil harcamıyor. Ben açtığımda da çok bi pil kaybı yaşamadım.
0 Likes
memrhymes
Active Level 4
Galaxy S
Zaten bi günde maks yüzde 2 fakan ama işte bu biraz fazla hızlı gidiyo
0 Likes
Galaxy S
Benim bakış açıma göre pilin hızlı bitmesi Android 14 ve One UI 6.1'den kaynaklanıyor.

Ben daha önceleri Galaxy A72 kullanıyordum o zamanlar Galaxy A72'de Android 11 ve One UI 3.1 vardı pili hızlı bitmiyordu yavaş bitiyordu. Demekki yeni Android ve One UI arayüzlerinde yüksek performans'dan dolayı şarj hızlı bitiyor.

Samsung hızlı şarj bitimi hakkında talimatlar vermiştir burdan okuyabilirsiniz
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/what-can-i-do-when-my-mobile-phone-runs-out-of-cha... 1735488932654.jpg
Eraymy
Beginner Level 4
Galaxy S
Bu doğru malesef pil çok fazla gidiyor. Ekranı kapattıktan, parlaklığı azalttıktan, güç koruma vs uyguladıktan sonra da amiral model olmasının hiçbir anlamı kalmıyor. Ekran tazeleme hızı bile pil kullanımını arttırıyor ama onu kullanmayacaksak o halde neden daha yüksek ücretlerle daha fazla özellikli cihazlar sunuluyor? 🤔
0 Likes
memrhymes
Active Level 4
Galaxy S
Samsung çıtır bi hata yapmış gibi gelmeye başladı bu telefonda
0 Likes
SerCnYtmez
Active Level 6
Galaxy S
Gider, aslında işlemcisi güçlü olan her telefonun pil ömrü budur. İşlemci ne tüketirse o kadar pil yer.
0 Likes
memrhymes
Active Level 4
Galaxy S
Bu düzeyde bir işlemci bence bunu optimize edebilmeli
0 Likes