Original topic:

S24 Ultra one ui 8 Güncellemesi

(Topic created on: 09-30-2025 11:16 PM)
332 Views
Mechanist28
Active Level 4
Options
Galaxy S
Arkadaşlar güncelleme bu sefer sessiz sedasız geldi. Az önce yükledim. Ama can alıcı neler değişti göremedim. Tema dahi değişmemiş. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Umarım şarj süresinde gözle görülür bir iyileşme olur. Çünkü şarj süresinden hiç memnun değilim.

Not: Bana en büyük artısı one ui 7 yükledikten sonra Arama esnasında çağrı cevaplarken ve kapatırken titreşim olayı gitmişti. Hard reset ile de gelmedi. One ui8 sonrası titreşim geri geldi.

Şarj tüketimi konusunda ufak da olsa iyileşme var gibi gözlemledim.
12 Comments
_Sandman_
Active Level 4
Galaxy S
Hocam klavyede otomatik düzeltme gitmiş güncelleme sonrası nasıl açabilirim geri?
0 Likes
Galaxy S
Klavye ayarlarından açabilirsiniz
0 Likes
_Sandman_
Active Level 4
Galaxy S
Hallettim teşekkür ederim
Galaxy S
Şarjda güç tasarrufu ile kullanımda eksisinden iyi geldi bana, animayonlarda çok ciddi gelişme var şahsen appleyi yakaladı artık benim gözümde, saat stili blurlar gibi ufak tefek özellikler dışında çok bir özellik yok ama daha stabil geldi bana one uı7den
Mechanist28
Active Level 4
Galaxy S
Yarın günlük kullanımda anlaşılır. Ama şu güç tasarrufunda kullanma işi beni iyice huylandırdı. Şarj uzun gitsin diye 120hz kullanamıyoruz cihazı. Samsungun en kötü özelliği şarj süresi. Bir de ön kamera.
0 Likes
Galaxy S
Bende 8i yükledikten sonra animasyonların tadını çıkartmak için kapattım güç tasarrufunu, güncelleme sonrası bakmadım ama genel olarak memnunum önceki cihazım s24fe idi onunda hem ön hem arka kamerası çok güzeldi
Mechanist28
Active Level 4
Galaxy S
Animasyonlardan kastınız nedie ben bir şey göremedim
0 Likes
Galaxy S
Uygulamalara hızlı girip çıkınca belli oluyor geliştirildiği, uygulama açılışı biraz daha yumuşak ve appleyi andırıyor ama dikkat etmezseniz çok belli olmaz büyük bir f ark yok çünkü
0 Likes
Mechanist28
Active Level 4
Galaxy S
Ben geliştirici seçeneklerinden animasyonları hep 0.5 hızda kullandığım için **bleep** etmemişimdir o zaman :)
0 Likes