Original topic:

S24 Ultra'nın One UI 8 Sonrası Dolby Atmos'un Çalışmaması.

(Topic created on: 09-29-2025 10:39 PM)
108 Views
batuhaniaS24U
Active Level 6
Options
Galaxy S

Mümkün mertebe yüklenmemesi lazım eğer ki ses konusunda hassas iseniz. Sorun şu ki, Dolby Atmos'u kapatıp açtığınızda ve dolby atmos'un müzik, film ve otomatik ses ayarında gezdiğinizde ses gram değişmiyor. Asıl beni şaşırtan şey Ekolayzer'in rezalet bir ayara çekmeme rağmen sanki hiç dokunmamışım gibi müzik olduğu yerde devam ediyor. Muhtemel ses ayarlarında bir bug mevcut. Yüklememiş ve yükleyecek olanlara duyurudur

image

image

12 Comments
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Bu sorunu daha önce de duymuştum
0 Likes
batuhaniaS24U
Active Level 6
Galaxy S
İnceden bi can sıkmadı değil. One UI 7 boyunca da FHD+ ve HD+ çözünürlüklerinde iken Kilit tuşuna ya da ekrana çift tıkladığında ekranın yavaş değilde ani kapanma bug ı mevcuttu. QHD+ ta böyle bir sorun olmuyordu.
0 Likes
FurkanS24U
Active Level 6
Galaxy S
Ui8 ile 1 sn bekleyerek kapanma sorunu çözülmüş benim en çok gözüme batan kısımdı
0 Likes
wowozange
Active Level 5
Galaxy S
S24U yükledim ve bende herhangi bir problem olmadı.
0 Likes
batuhaniaS24U
Active Level 6
Galaxy S
Ekolayzer ayarını saçma bi şekle sokup müzik dinlemeyi dener misin? Sonucu da buradan paylaşırsan güzel olur.
0 Likes
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
Ben de s24 Ultra kullanıyorum güncelleme gelmedi siz nasıl yüklediniz
0 Likes
batuhaniaS24U
Active Level 6
Galaxy S
Hocam Türkiye cihazı ise, biraz sıra ile gelir cihazlara sabah kontrol edersen muhtemelen gelecektir
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
Sana ne zaman geldi Türkiye cihazları olan s24 ultra'ları aynı anda gelmiyor mu
0 Likes
batuhaniaS24U
Active Level 6
Galaxy S
Ya hocam Teknik olarak aynı anda geliyor ama her cihaza aynı anda düşmesi mümkün değil cihazları sıraya aldığını düşün ve her cihaza da sırayla geldiğini düşün One UI 7 güncellemesini herkes akşamleyin alırken ben sabahın köründe almıştım mesela
0 Likes